Prajitura cu ananas

de deyutzky in Prajituri, 6 Dec 2014 | 16182 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 4 oua
  • 160 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • 80 ml lei
  • 120 g iaurt grecesc
  • 1 plic praf de copt
  • o conserva de ananas bucati (565g)
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu ananas:

Intr-un vas punem ouale, zaharul, zaharul vanilat si sarea si mixam pana cand ouale isi dubleaza volumul.

Adaugam treptat uleiul si iaurtul si mixam.

Se toarna in ploaie faina amestecata cu praful de copt si se continua sa se mixeze la treapta cea mai mica a mixerului.   Se tapeteaza o tava ( 26 cm diametru) cu hartie de copt si se toarna compozitia obtinuta.   Se pun bucatile de ananas in aluat si se da tava la cuptor pt aprox. 30-35 de minute la foc potrivit. Se verifica cu o scobitoare daca este gata.   Se lasa la racit apoi se pudreaza cu zaharul pudra.   Va doresc Pofta Buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Panacris 1

07.12.2014, 21:51

anca_rm 1

08.12.2014, 14:34

asta merge la favorite ca arata tare bine

Rocsi 1

08.12.2014, 21:31

Tare buna!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura KREM A LA KREM cu ananas