Prajitura cu banane, ananas si nuca de cocos

de Oana in Dulciuri, 14 Iul 2015 | 1166 vizualizari

 

Rasfatul de azi :) 

 

INGREDIENTE

    • banane feliate – 600 g
    • ananas maruntit - 300 g
    • nuca de cocos rasa – 25 g
    • zahar – 120 g
    • oua – 3 buc
    • extract de vanilie – 1 lingurita
    • smantana Grand Cucina – 200 ml
    • branza philadephia – 100 g
    • Blat:
    • biscuiti – 200 g
    • unt – 100 g
    • scortisoara – ½ lingurita
    • cacao – 2 linguri
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu banane, ananas si nuca de cocos:



  • Maruntiti biscuitii cu ajutorul unui robot de bucatarie




  • Intr-un bol amestecati biscuitii cu untul topit, scortisoara si cacao si rasturnati compozitia intr-o forma de tort detasabila (diametru 22 cm)




  • Presati bine baza de biscuiti si lasati apoi forma deoparte




  • Cu ajutorul mixerului bateti ouale cu zaharul, vanilia, adaugati apoi branza si smanatana si omogenizati pana obtineti o crema fina




  • Maruntiti ananasul proaspat cu ajutorul unui robot de bucatarie




  • Amestecati intr-un bol incapator bananele feliate, ananasul, nuca de cocos si crema de branza




  • Turnati amestecul peste biscuiti si coaceti prajitura in cuptorul preincalzit la 160 de grade, pentru 40 de minute




  • Verificati daca este inchegata apasand usor cu degetul.




  • Scoateti prajitura cand s-a rumenit deasupra si lasati-o sa se raceasca in forma




  • Scoateti apoi inelul detasabil si puneti prajitura la frigider pentru cel putin o ora inainte de servire



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu banane, ananas si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Aletta 1

17.11.2015, 20:16

Cu siguranta o sa incerc, am bagat-o la favorite!!!

cristeena20 1

17.11.2015, 21:58

ce perfecta arata!!!o minunatie

diaconta 1

18.11.2015, 09:30

Arata incredibil de bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu miere de albine a la Camelia