Prajitura cu banane si ciocolata

de _Alina_ in Prajituri, 10 Noi 2012 | 2947 vizualizari

 

Va invit la o praji ciocolatoasa, molcoma si aromata. Merge grozav de bine alaturi de o ceasca cu ceai fierbinte.

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 3 oua
  • 1/2 cana zahar
  • 2 lg cacao neagra
  • 1 banana bine coapta
  • 1/2 cana faina
  • Glazura
  • 100 g ciocolata 55% cacao
  • 2 lg smantana 12%
  • Decor
  • Nuca de cocos
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu banane si ciocolata:

1. Batem ouale spuma cu zaharul, adaugam banana pasata si mixam bine. 2. Incorporam faina cernuta si cacaoa. 3. Punem intr-o tava non-aderenta cu diametrul de 20 cm si introducem in cuptorul preincalzit, 5 min la 220 °C si inca 45 minute la 190°C. Verificati din cand in cand cu scobitoarea, prajitura trebuie sa fie molcuta ;) 4. Punem smantana impreuna cu ciocolata intr-un vas pe flacara mica si amestecati continuu. 5. Lasam prajitura la racit dupa ce o scoatem din cuptor (eu am lasat-o maxim 10 min pt ca aveam musafiri), iar apoi turnam glazura de ciocolata, ornam cu nuca de cocos si dam la frigider macar 10 min.


P.S.


La noi nu a apucat sa se raceasca...:D am papat-o asa calduta :">

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu banane si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

10.11.2012, 20:15

Mmmm da e buna

diaconta 1

10.11.2012, 22:49

am venit

_Alina_ 1

11.11.2012, 09:24

Multumesc dragilor!
Dia, de cand te asteptam...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cupcakes brownies cu zmeura si ciocolata