Prajitura Cu Biscuiti

de Valyvalentyna in Torturi, 26 Mar 2015 | 5904 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400-500 gr biscuiti,
  • Pt. Crema 1:
  • 1 plic de budinca capsuni,
  • 3-4 linguri de zahar,
  • 500 ml lapte,
  • 1 pachet de unt+1 pliculet de zahar vanilat
  • Pt. Crema 2 :
  • 1 plic de budinca vanilie,
  • 3-4 linguri de zahar,
  • 500 ml lapte,
  • 1 pachet unt+1 pliculet de zahar vanilat.
  • Pt. Ornat:
  • cirese din compot si ananas.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Cu Biscuiti:

Pentru Inceput m-am apucat sa fac  cremele conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce am facut cremele le am lasat sa se raceasca apoi am pus si am mixat fiecare pachet de unt{in doua vase diferite} cu cite un pliculet de zahar vanilat, si dupa am pus fiecare crema peste untul mixat. Punem pe un platou un rind de biscuiti si punem crema de vanilie o intindem uniform, peste care mai punem un rind de biscuiti si apoi crema de capsuni si tot asa pina terminam biscuiti si cremele.

Ultimul strat sa fie crema, la final ornam cu fructe. Dam la rece 2-3 ore apoi putem servi.

TIPS-URI

1

Puteti pune orice crema si fructe doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Cu Biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Valyvalentyna 1

27.03.2015, 19:51

Va multumesc !!!

Rocsi 1

27.03.2015, 19:53

Ce mai faceam si eu cu ani in ruma!

Teo 1

27.03.2015, 20:47

Stiu cat e de buna,a, facut de mai multe ori!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu branza dulce, fara coacere