Prajitura Cu Biscuiti

de Valyvalentyna in Torturi, 26 Mar 2015 | 6019 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400-500 gr biscuiti,
  • Pt. Crema 1:
  • 1 plic de budinca capsuni,
  • 3-4 linguri de zahar,
  • 500 ml lapte,
  • 1 pachet de unt+1 pliculet de zahar vanilat
  • Pt. Crema 2 :
  • 1 plic de budinca vanilie,
  • 3-4 linguri de zahar,
  • 500 ml lapte,
  • 1 pachet unt+1 pliculet de zahar vanilat.
  • Pt. Ornat:
  • cirese din compot si ananas.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Cu Biscuiti:

Pentru Inceput m-am apucat sa fac  cremele conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce am facut cremele le am lasat sa se raceasca apoi am pus si am mixat fiecare pachet de unt{in doua vase diferite} cu cite un pliculet de zahar vanilat, si dupa am pus fiecare crema peste untul mixat. Punem pe un platou un rind de biscuiti si punem crema de vanilie o intindem uniform, peste care mai punem un rind de biscuiti si apoi crema de capsuni si tot asa pina terminam biscuiti si cremele.

Ultimul strat sa fie crema, la final ornam cu fructe. Dam la rece 2-3 ore apoi putem servi.

TIPS-URI

1

Puteti pune orice crema si fructe doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Cu Biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (9)

Valyvalentyna 1

27.03.2015, 19:51

Va multumesc !!!

Rocsi 1

27.03.2015, 19:53

Ce mai faceam si eu cu ani in ruma!

Teo 1

27.03.2015, 20:47

Stiu cat e de buna,a, facut de mai multe ori!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu branza dulce, fara coacere