Prajitura cu biscuiti si ciocolata

de aziz in Prajituri, 13 Mar 2012 | 25615 vizualizari

 

Prajitura cu biscuiti este una din preferatele copiilor mei asa se face ca mereu ne intoarcem la ea astazi am facut-o cu hainuta de ciocolata pe deasupra.....

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:  
  • 3 pachete de biscuiti pettit beurre
  • 500 gr smantana pentru frisca lichida
  • 1 puding de vanilie
  • 200 ml lapte rece
  • 250 ml lapte cald pentru inmuiat biscuitii
  • Sirop de ciocolata:
  • 100 gr ciocolata neagra
  • 250 gr smantana pentru frisca
  • 50 gr unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu biscuiti si ciocolata:

 Mixam frisca cu pudingul de vanilie si laptele rece pana obtinem o crema pufoasa.Inmuiem biscuitii in lapte cald pe rand si-i asezam in strat intr-o tava de yena.Asezam un strat de biscuiti un strat de crema ,mie mi-au iesit 4 straturi ,ultimul fiind de biscuiti iar peste acesta am pus siropul de ciocolata neagra si am ornat cu un rest de crema.

Nu-i asa ca-i rapid?!!de bun nu mai spun.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu biscuiti si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (61)

melucy 1

30.05.2013, 14:40

imi spui te rog cum ai procedat la siropul de ciocolata?

aziz 1

16.06.2013, 17:47

melucy sorry de intarzaiere siropul de ciocolata se prepara astfel:topim ciocolata impreuna cu untul sau margarina ,pe fic foarte mic sau baie de abur,si adaugam frisca lichida in momentul asta se si ia de pe pe foc amestecam pana se obtine un ,,sirop,,consistent si turnam peste prajiturica...

melucy 1

28.06.2013, 09:41

multumesc mult! e delicioasa!!!!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada Buturuga