Prajitura cu biscuiti si ciocolata

de aziz in Prajituri, 13 Mar 2012 | 21598 vizualizari

 

Prajitura cu biscuiti este una din preferatele copiilor mei asa se face ca mereu ne intoarcem la ea astazi am facut-o cu hainuta de ciocolata pe deasupra.....

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:  
  • 3 pachete de biscuiti pettit beurre
  • 500 gr smantana pentru frisca lichida
  • 1 puding de vanilie
  • 200 ml lapte rece
  • 250 ml lapte cald pentru inmuiat biscuitii
  • Sirop de ciocolata:
  • 100 gr ciocolata neagra
  • 250 gr smantana pentru frisca
  • 50 gr unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu biscuiti si ciocolata:

Mixam frisca cu pudingul de vanilie si laptele rece pana obtinem o crema pufoasa.Inmuiem biscuitii in lapte cald pe rand si-i asezam in strat intr-o tava de yena.Asezam un strat de biscuiti un strat de crema ,mie mi-au iesit 4 straturi ,ultimul fiind de biscuiti iar peste acesta am pus siropul de ciocolata neagra si am ornat cu un rest de crema.


Nu-i asa ca-i rapid?!!de bun nu mai spun.....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu biscuiti si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (61)

melucy 1

30.05.2013, 14:40

imi spui te rog cum ai procedat la siropul de ciocolata?

aziz 1

16.06.2013, 17:47

melucy sorry de intarzaiere siropul de ciocolata se prepara astfel:topim ciocolata impreuna cu untul sau margarina ,pe fic foarte mic sau baie de abur,si adaugam frisca lichida in momentul asta se si ia de pe pe foc amestecam pana se obtine un ,,sirop,,consistent si turnam peste prajiturica...

melucy 1

28.06.2013, 09:41

multumesc mult! e delicioasa!!!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prăjitură roz sau un altfel de Krem á la Krem