Prajitura razuita cu branza

de artyandra in Prajituri, 13 Sep 2014 | 1316 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru Aluat:

  • 400 gr faina
  • 250 gr margarina
  • 1/2 linguri unt
  • 150 gr zahar
  • 1 galbenus de ou
  • un praf de copt sau un amoniac stins cu otet
  • 3 linguri de cacao

Pentru Crema:

  • 1 kg branza
  • 200 gr zahar
  • 3 galbenusuri de ou
  • coaja de portocala
  • esenta de vanilie
Portii: 30
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura razuita cu branza:

Aluatul:


Se omogenizeaza ingredientele, apoi se imparte compozitia in doua parti egale si se pune umplutura intre ele.


Crema:


Albusurile se bat spuma tare cu 50 gr zahar si se amesteca cu branza.


Dupa ce s-a finisat crema peste aluat, se razuieste a doua parte ramasa de aluat, peste crema apoi se da la cuptorul incins la 180 grade Celsius.


Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura razuita cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

14.09.2014, 12:45

MOKUSKA 1

15.09.2014, 15:41

deyutzky 1

16.09.2014, 08:43

trebuie sa fie delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa cu zdrente

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de ciocolata cu bombite de branza si cocos