Prajitura razuita cu branza

de artyandra in Prajituri, 13 Sep 2014 | 1192 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru Aluat:

  • 400 gr faina
  • 250 gr margarina
  • 1/2 linguri unt
  • 150 gr zahar
  • 1 galbenus de ou
  • un praf de copt sau un amoniac stins cu otet
  • 3 linguri de cacao

Pentru Crema:

  • 1 kg branza
  • 200 gr zahar
  • 3 galbenusuri de ou
  • coaja de portocala
  • esenta de vanilie
Portii: 30
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura razuita cu branza:

Aluatul:


Se omogenizeaza ingredientele, apoi se imparte compozitia in doua parti egale si se pune umplutura intre ele.


Crema:


Albusurile se bat spuma tare cu 50 gr zahar si se amesteca cu branza.


Dupa ce s-a finisat crema peste aluat, se razuieste a doua parte ramasa de aluat, peste crema apoi se da la cuptorul incins la 180 grade Celsius.


Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura razuita cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

14.09.2014, 12:45

MOKUSKA 1

15.09.2014, 15:41

deyutzky 1

16.09.2014, 08:43

trebuie sa fie delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza de vaci si capsuni