Prajitura cu biscuiti si crema de iaurt

de Geanina87 in Prajituri, 9 Sep 2012 | 16622 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 280 g biscuiti digestivi
  • 170 g unt
  • 2 linguri de zahar brun
  • 12 g gelatina (eu am folosit 3 folii)
  • 300 ml frisca lichida
  • 6 linguri lapte
  • 700 g iaurt indulcit
  • fructe de padure
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu biscuiti si crema de iaurt:

Incepem prin a faramita biscuitii (preferabil cu robotul de bucatarie),peste care adaugam untul topit si zaharul brun.Amestecam bine cu o lingura pana cand biscuitii incep sa se lipeasca intre ei.Ungem o tava cu unt, deasupra punem hartie de copt si abia apoi punem compozitia de biscuiti,apasand cu lingura pt. a se nivela.Dam tava la frigider pentru 30 minute.


Intre timp ne apucam de crema: Gelatina am pus-o in apa rece timp de 10 minute pt. a se inmuia,apoi am scurs-o bine si am dizolvat-o in cele 6 linguri de lapte(incalzite in prealabil).Batem frisca pana cand devine tare si o amestecam cu iaurtul si laptele.Amestecam cu grija, dupa care rasturnam crema peste "blatul"de biscuiti.Dam la frigider pentru cel putin 3 ore.Dupa ce se intareste crema punem si fructele de padure deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu biscuiti si crema de iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Bucatardinpasiune 1

06.02.2013, 22:40

LidiaChivu 1

07.03.2014, 19:12

senzatie!

Geanina87 1

07.03.2014, 19:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu biscuiti si iaurt