Prajitura cu bombite de branza cu cocos

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 24 Sep 2010 | 4736 vizualizari

 

by miha, tare buna prajitura asta, ms de reteta :*

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 5 oua
  • 150 g zahar
  • 3 linguri ulei
  • 50 g cacao
  • 100 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • esenta de rom
  • Pentru bombitele de branza:
  • 250 g branza de vaci
  • 50 g nuca de cocos
  • 50 g zahar
  • 2 galbenusuri
  • 3 linguri amidon
  • Pt ornat:
  • o tableta ciocolata de menaj neagra
  • ciocolata alba razuita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu bombite de branza cu cocos:

Separam albusurile de galbenusuri, le mixam cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, adaugam zaharul in ploaie.

Amestecam galbenusurile cu uleiul si esenta, dupa care le punem peste albusurile batute spuma, apoi adaugam faina, praful de copt si cacaoa, omogenizam compozitia.

Pregatim bombitele de branza astfel:
Amestecam zaharul cu branza, apoi adaugam galbenusurile pe rand, nuca de cocos si amidonul.

Formam bombitele  cu mana umeda s le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt, apoi punem aluatul pentru blat deasupra si dam la cuptor app.30 de minute.

Lasam prajitura in forma pana se raceste.

Intre timp topim ciocolata la baine marine.

Dupa ce s-a racit prajitura turnam glazura de ciocolata si lasam pana se intareste.

Deasupra punem ciocolata alba razuita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu bombite de branza cu cocos" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu prune