Prajitura cu branza

de adry88 in Prajituri, 17 Dec 2013 | 8457 vizualizari

 

M-am inspirat de la Teo

 

INGREDIENTE

  • BLAT
  • 5 oua
  • 10 linguri faina
  • 10 linguri zahar
  • 200 g unt
  • 1 praf de copt
  • esenta de rom
  • 2 linguri cacao
  • Crema
  • 400 g branza de vaci
  • 3 oua
  • stafide
  • sirop de trandafiri
  • 2 linguri amidon
  • 4 linguri zahar
  • coaja de portocala
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza:

Blatul-mixam albusuri cu un praf de sare,adaugam zaharul treptat si mixam pana se topeste,

Separat intr-un bol mixam untul moale cu galbenusurile si adaugam albusurile,

Adaugam faina,praful de copt,esenta  si amestecam cu o lingura cu miscari usoare,

Turnam 1/2 din compozitie in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit cca 10 min(cat sa prinda coaja blatul)

Intre timp pregatim crema-intr-un bol mixam ouale cu zaharul si adaugam branza,coaja de portocala,amidonul,stafidele care le-am tinut 10 min in sirop de trandafiri,amestecam bine,

Scoatem tava de la cuptor, adaugam crema-in compozitia ramasa adaugam cacao,amestecam si turnam deasupra la crema,nivelam si dam din nou la cuptor pana trece testul cu scobitoarea,

Lasam sa se raceasca bine dupa care pudram cu zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura de branza dulce fara aluat