Prajitura cu branza a la Miha

de Cris2711 in Prajituri, 1 Iun 2013 | 2496 vizualizari

 

Nu pot sa va spun cat de cremoasa a iesit,am facut-o si cu zmeura,o nebunie culinara;;)mersi Miha:-*http://www.bucataras.ro/retete/prajitura-cu-branza-46485.html

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 2 oua
  • 150 gr. zahar
  • 9 linguri ulei
  • 9 linguri lapte
  • 12 linguri faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • Umplutura:
  • 300 gr. branza de vaci
  • 100 gr. zahar
  • 1 ou
  • 2 linguri de smantana
  • coaja de portocale(eu am pus esenta,ca nu am avut coaja de portocala)
  • 100 gr. zmeura proaspata sau congelata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza a la Miha:

Intr-un castron se mixeaza cele 2 oua cu un praf de sare.


Se adauga zaharul si zaharul vanilat,in compozitie.


Se mixeaza bine pana isi mareste volumul.


Se adauga uleiul si se amesteca cu restul compozitiei.Praful de copt se amesteca cu faina si se amesteca concomitent ,in compozitie cu lapte.Cateva linguri faina,cateva de lapte,si totasa pana se adauga toate ingredientele.


Eu am ales o tava rotunda,care am avut-o la indemana,vezi foto.


Intr-un castron se pun branza de vaci,oul,zaharul,smantana,coaja de portocale sau esenta,dupa gust si zmeura.


Compozitia de aluat se pune in tava unsa cu unt si tapetata cu faina.


Deasupra se pune compozitia de branza cu zmeura si se amesteca partial cu compozitia de aluat cu o spatula.


Am pus in tava, in cuptorul incins la 160°,la mine a durat 1 ora.


Cand este gata se intredeschide cuptorul si se lasa sa se raceasca.


Cand s-a racit, se scoate din cuptor.


Pofta buna! O recomand,este extraordinar de buna:)


 

TIPS-URI

1

se pudreaza cu zahar pudra sau ciocolata rasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza a la Miha" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

loredanaaa 1

03.06.2013, 19:19

foarte buna

Cris2711 1

28.06.2013, 11:37

Lore

nadea68 1

27.10.2013, 11:50

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza