Prajitura cu branza a la Miha

de Cris2711 in Prajituri, 1 Iun 2013 | 2023 vizualizari

 

Nu pot sa va spun cat de cremoasa a iesit,am facut-o si cu zmeura,o nebunie culinara;;)mersi Miha:-*http://www.bucataras.ro/retete/prajitura-cu-branza-46485.html

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 2 oua
  • 150 gr. zahar
  • 9 linguri ulei
  • 9 linguri lapte
  • 12 linguri faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • Umplutura:
  • 300 gr. branza de vaci
  • 100 gr. zahar
  • 1 ou
  • 2 linguri de smantana
  • coaja de portocale(eu am pus esenta,ca nu am avut coaja de portocala)
  • 100 gr. zmeura proaspata sau congelata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza a la Miha:

Intr-un castron se mixeaza cele 2 oua cu un praf de sare.


Se adauga zaharul si zaharul vanilat,in compozitie.


Se mixeaza bine pana isi mareste volumul.


Se adauga uleiul si se amesteca cu restul compozitiei.Praful de copt se amesteca cu faina si se amesteca concomitent ,in compozitie cu lapte.Cateva linguri faina,cateva de lapte,si totasa pana se adauga toate ingredientele.


Eu am ales o tava rotunda,care am avut-o la indemana,vezi foto.


Intr-un castron se pun branza de vaci,oul,zaharul,smantana,coaja de portocale sau esenta,dupa gust si zmeura.


Compozitia de aluat se pune in tava unsa cu unt si tapetata cu faina.


Deasupra se pune compozitia de branza cu zmeura si se amesteca partial cu compozitia de aluat cu o spatula.


Am pus in tava, in cuptorul incins la 160°,la mine a durat 1 ora.


Cand este gata se intredeschide cuptorul si se lasa sa se raceasca.


Cand s-a racit, se scoate din cuptor.


Pofta buna! O recomand,este extraordinar de buna:)


 

TIPS-URI

1

se pudreaza cu zahar pudra sau ciocolata rasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza a la Miha" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

loredanaaa 1

03.06.2013, 19:19

foarte buna

Cris2711 1

28.06.2013, 11:37

Lore

nadea68 1

27.10.2013, 11:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rapida cu capsuni si nectarine

de oanapl 5

ieri la 23:12

Tarta cu ciuperci, broccoli si telemea

de oanapl 5

ieri la 19:34

Cartofi franțuzești

de RODIMUR 1

ieri la 16:32