Prajitura cu branza de vaci

de Rocsi in Prajituri, 20 Dec 2009 | 6505 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru aluat:
  • 100 gr margarina
  • 1ou
  • jumatate pahar zahar
  • 1pahar faina
  • jumatate pahar lapte
  • un praf copt
  • esente
  • 2-3 linguri cacao
  • umplutura:
  • 500 gr braza vaci
  • 3oua
  • 1pahar zahar
  • esente
  • 2-3 linguri faina

glazura:5linguri zahar 3 linguri cacao 7 linguri apa 1 lingura margarina

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza de vaci:

aluatul:margarina se freak cu zaharul,apoi s adauga oul,apoi faina,laptele,praful d copt,esentele si cacaoa.

umplutura:se freaca branza cu ouale,apoi zaharul,esentele si faina.

se pune trei sferturi din aluta intro tava nu prea mare tapetata cu hartie.peste se pune umplutura dar fara a o presa , ci i se da drumul ca niste cuiburi.apoi se pune restul de aluat peste si se da la cuptor.

knd e gata o scoti la racit ,faci siropul din toate ingredientele il fierbi km 25 min invartind mereu cu telul doar margarina o pui knd stingi focul si invarti pana se topeste si s pune peste prajitura rece.se poate si fara glazura ,poti doar sa presari niste nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1500 lei
2999.99 lei
1499.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (10)

Cris2711 1

20.07.2011, 17:09

nilgun 1

26.07.2013, 21:07

buna prajitura rocsi

Rocsi 1

26.07.2013, 22:13

Multumesc Nilgun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

1780 puncte

Gherca Daniela

1526 puncte

Catalina L

1457 puncte

Valclaudia

1449 puncte

Constelatialeu

1152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura turnata cu visine