Prajitura cu branza de vaci

de Lau in Prajituri, 23 Iun 2014 | 1853 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 125 ml ulei
  • 125 ml lapte
  • 1 praf de copt
  • 320 g faina
  • 1 praf de sare
  • esenta de vanilie
  • Umplutura
  • 300 g branza de vaci
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • coaja de lamaie
  • esenta de vanilie
  • 1 lingura gris
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza de vaci:

Blat - mixam ouale cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana isi dubleaza volumul si se albesc. Adaugam treptat uleiul ca la maioneza, laptele, faina amestecata cu praful de copt, esenta de vanilie si amestecam pana ce se incorporeaza. Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt

Umplutura - branza de vaci o mixam cu ouale, zaharul, adaugam coaja rasa de lamaie, esenta de vanilie si amestecam.

Cu o lingura adaugam peste blat si amestecam usor cu o lingura. Dam la cuptorul incalzit cca 30 min pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca, o pudram cu zahar pudra si apoi o putem taia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Prajitura cu branza de vaci-0
Prajitura cu branza de vaci-1

COMENTARII (24)

Lau

Lau 1

24.06.2014, 10:09

laura_n

laura_n 1

24.06.2014, 10:53

biig like!

Lau

Lau 1

24.06.2014, 11:27

Laura

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!