Prajitura cu branza dulce

de alldaycooking in Prajituri, 28 Apr 2011 | 1757 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 gr branza de vaci (eu am avut de la mama facuta in casa)
  • 5 linguri smantana (de casa)
  • 3 oua
  • 5 linguri fructoza
  • 4 linguri gris
  • 2 linguri faina
  • un plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • Sos de ciocolata
  • 100 gr ciocolata alba
  • 2 linguri smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza dulce:

Branza am mixat-o bine impreuna cu smantana, ouale si fructoza pentru a obtine o compozitie cat mai fina. La sfarsit am adaugat faina, grisul, praful de copt si zaharul vanilat. Am turnat compozitia intr-o tava de silicon (nu a fost nevoie sa o ung cu nimic) si am dat la cuptor la 200 grade Celsius pana a capatat o culoare aurie, dupa care am redus temperatura la 160 de grade Celsius si am mai lasat-o aproximativ 20-25 de minute.


Am topit ciocolata impreuna cu smantana la foc mic. Sosul obtinut l-am turnat pe prajitura calduta, apoi am decorat cu capsuni. Am taiat prajitura cat sosul era inca destul de caldut si a fost foarte buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mamaieelena 1

02.05.2011, 14:05

adry88 1

14.05.2011, 17:49

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 08:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi si crema de ciocolata