Prajitura cu branza dulce

de alldaycooking in Prajituri, 28 Apr 2011 | 3334 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 gr branza de vaci (eu am avut de la mama facuta in casa)
  • 5 linguri smantana (de casa)
  • 3 oua
  • 5 linguri fructoza
  • 4 linguri gris
  • 2 linguri faina
  • un plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • Sos de ciocolata
  • 100 gr ciocolata alba
  • 2 linguri smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza dulce:

Branza am mixat-o bine impreuna cu smantana, ouale si fructoza pentru a obtine o compozitie cat mai fina. La sfarsit am adaugat faina, grisul, praful de copt si zaharul vanilat. Am turnat compozitia intr-o tava de silicon (nu a fost nevoie sa o ung cu nimic) si am dat la cuptor la 200 grade Celsius pana a capatat o culoare aurie, dupa care am redus temperatura la 160 de grade Celsius si am mai lasat-o aproximativ 20-25 de minute.

Am topit ciocolata impreuna cu smantana la foc mic. Sosul obtinut l-am turnat pe prajitura calduta, apoi am decorat cu capsuni. Am taiat prajitura cat sosul era inca destul de caldut si a fost foarte buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu afine