Prajitura cu branza dulce si bezea

de alldaycooking in Prajituri, 21 Dec 2011 | 6198 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Coca:
  • 50 gr unt
  • 1 ou
  • 1 plic zahar vanilat
  • 10 linguri faina
  • 5 gr praf de copt
  • Crema branza:
  • 700 gr branza dulce
  • 3 linguri fructoza
  • 2 oua
  • 2 plicuri zahar vanilat bourbon
  • 1 mana de stafide
  • 2 linguri gris
  • Bezea:
  • 4 albusuri
  • 3 linguri fructoza
  • 3 linguri nuca de cocos razuita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza dulce si bezea:

Din ingredientele mentionate pentru coca am facut un aluat elastic pe care l-am intins si l-am asezat intr-o tava peste hartia de copt.


Branza dulce am amestecat-o cu ouale, zaharul vanilat si fructoza. Am mixat foarte bine crema de branza, apoi am adaugat stafidele si am amestecat din nou cu ajutorul unei linguri.


Am presarat cele 2 linguri de gris peste coca, apoi am pus crema de branza si am uniformizat-o. Am introdus in cuptorul incalzit la 170 de grade Celsius. Am copt timp de 45 de minute.


Pentru bezea am batut spuma albusurile, am adaugat treptat fructoza si la sfarsit am pus nuca de cocos. Am amestecat usor bezeaua, apoi am pus-o peste crema de branza si am introdus din nou prajitura in cuptor. Am lasat 10 minute sa se coaca pana cand bezeaua s-a colorat putin.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza dulce si bezea" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

ela 1

21.12.2011, 12:32

ce bine arata......

diaconta 1

21.12.2011, 12:36

vaaaaaaaaaaaaaai cum arata

alldaycooking 1

21.12.2011, 13:19

Si e si buna si inca mai am!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Pesti Habos"