Prajitura cu branza dulce şi pere

de kukibella in Prajituri, 6 Oct 2012 | 1683 vizualizari

 

sursa de inspiratie:revista "Unica"

 

INGREDIENTE

ptr. aluat:

  • 400 gr.faina;
  • 200 gr.unt;
  • 150 gr.zahar pudra;
  • 1 pachet praf copt;
  • 1 ou.

ptr.umplutura:

  • 1 kg.pere;
  • 500 gr.branza proaspata/nesarata;
  • 3 oua;
  • 100 gr.zahar;
  • 4 ling.lapte;
  • 1 pachet zahar vanilat;
  • o esenta de vanilie;
  • coaja rasa de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza dulce şi pere:

aluat:batem spuma oul cu zaharul pudra şi untul;


se adauga faina amestecata cu praful de copt şi se framanta un aluat care se da la frigider ptr. o ora acoperit cu o folie.


umplutura:


perele se spala,se curata;


jumatate se taie felii,iar cealalta se taie cubulete mici;


albuşurile,zaharul şi zaharul pudra se bat spuma;


branza se amesteca cu galbenuşurile,esenta de vanilie,coaja rasa de lamaie şi zaharul;


se amesteca compozitiile şi se adauga cubuletele de pere.


se ıntinde o foaie de aluat care se pune ıntr-o tava tapetata cu hartie de copt;


se adauga umplutura iar deasupra se pun feliile de pere.


se da la cuptorul preıncalzit la 190 grade ptr.50-55 min.


se lasa sa se raceasca şi apoi se taie


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza dulce şi pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 27 %
299.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style Black

- 27 %
299.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Lau 1

06.10.2012, 22:28

kukibella 1

06.10.2012, 22:33

adry88 1

07.10.2012, 09:36

like

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si merisoare