Prajitura cu branza dulce şi pere

de kukibella in Prajituri, 6 Oct 2012 | 1758 vizualizari

 

sursa de inspiratie:revista "Unica"

 

INGREDIENTE

ptr. aluat:

  • 400 gr.faina;
  • 200 gr.unt;
  • 150 gr.zahar pudra;
  • 1 pachet praf copt;
  • 1 ou.

ptr.umplutura:

  • 1 kg.pere;
  • 500 gr.branza proaspata/nesarata;
  • 3 oua;
  • 100 gr.zahar;
  • 4 ling.lapte;
  • 1 pachet zahar vanilat;
  • o esenta de vanilie;
  • coaja rasa de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza dulce şi pere:

aluat:batem spuma oul cu zaharul pudra şi untul;


se adauga faina amestecata cu praful de copt şi se framanta un aluat care se da la frigider ptr. o ora acoperit cu o folie.


umplutura:


perele se spala,se curata;


jumatate se taie felii,iar cealalta se taie cubulete mici;


albuşurile,zaharul şi zaharul pudra se bat spuma;


branza se amesteca cu galbenuşurile,esenta de vanilie,coaja rasa de lamaie şi zaharul;


se amesteca compozitiile şi se adauga cubuletele de pere.


se ıntinde o foaie de aluat care se pune ıntr-o tava tapetata cu hartie de copt;


se adauga umplutura iar deasupra se pun feliile de pere.


se da la cuptorul preıncalzit la 190 grade ptr.50-55 min.


se lasa sa se raceasca şi apoi se taie


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza dulce şi pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Lau 1

06.10.2012, 22:28

kukibella 1

06.10.2012, 22:33

adry88 1

07.10.2012, 09:36

like

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura saseasca cu branza dulce