Prajitura cu branza dulce şi pere

de kukibella in Prajituri, 6 Oct 2012 | 2926 vizualizari

 

sursa de inspiratie:revista "Unica"

 

INGREDIENTE

ptr. aluat:

  • 400 gr.faina;
  • 200 gr.unt;
  • 150 gr.zahar pudra;
  • 1 pachet praf copt;
  • 1 ou.

ptr.umplutura:

  • 1 kg.pere;
  • 500 gr.branza proaspata/nesarata;
  • 3 oua;
  • 100 gr.zahar;
  • 4 ling.lapte;
  • 1 pachet zahar vanilat;
  • o esenta de vanilie;
  • coaja rasa de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza dulce şi pere:

aluat:batem spuma oul cu zaharul pudra şi untul;

se adauga faina amestecata cu praful de copt şi se framanta un aluat care se da la frigider ptr. o ora acoperit cu o folie.

umplutura:

perele se spala,se curata;

jumatate se taie felii,iar cealalta se taie cubulete mici;

albuşurile,zaharul şi zaharul pudra se bat spuma;

branza se amesteca cu galbenuşurile,esenta de vanilie,coaja rasa de lamaie şi zaharul;

se amesteca compozitiile şi se adauga cubuletele de pere.

se ıntinde o foaie de aluat care se pune ıntr-o tava tapetata cu hartie de copt;

se adauga umplutura iar deasupra se pun feliile de pere.

se da la cuptorul preıncalzit la 190 grade ptr.50-55 min.

se lasa sa se raceasca şi apoi  se taie

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza dulce şi pere" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2450 puncte

Rocsi

1693 puncte

 Merisor

1400 puncte

Catalina L

1292 puncte

Panacris

1007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake in stil german sau pasca fara aluat