Prajitura cu branza si budinca

de nico_nico in Prajituri, 27 Oct 2010 | 14932 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 6 oua,
  • 6 linguri zahar,
  • 6 linguri faina,
  • 2 linguri de cacao,
  • 1/2 praf de copt.
  • Crema de branza:
  • 500 gr branza de vaci dulce,
  • 6 linguri de zahar,
  • coaja si sucul de la o lamaie,
  • 1 margarina(250 gr),
  • 2 plicuri zahar vanilat.
  • Glazura roz:
  • 2 plicuri de budinca roz(capsuni sau zmeura),
  • 500ml suc roz,
  • 4 linguri de zahar
Portii: 35
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si budinca:

Pentru blat se mixeaza albusurile cu un praf de sare pana se tin bine de tel apoi adaugam zaharul se mixeaza in continuare pana se topeste tot zaharul apoi se adauga galbenusurile, praful de copt si cacao si la urma faina.Se coace la foc potrivit intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina timp de 25 minute.


Pentru crema de branza mixam margarina cu zaharul si zaharul vanilat apoi adaugam branza de vaci data prin razatoarea mica si coaja de la o lamaie. La urma adaugam si sucul de la lamaie. Crema se pune peste blatul copt si racit.


Pentru glazura roz se pune pe foc sucul cu zaharul si cand da in clocot se adauga praful de budinca dizolvat cu un pic de suc si se pune in sucul cald, se invarte repede cam 1-2 minute pana se ingroasa ca la budinca. Se lasa la racit dar nu de tot apoi se intinde peste crema de branza

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si budinca" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Teo 1

27.10.2010, 23:26

imi face cu ochiul !

nadina73 1

28.10.2010, 00:57

elena1988 1

02.02.2011, 17:45

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi taranesti cu carne tocata
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Budinca de orez cu capsuni la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

de laura_n 6

ieri la 17:31

Dulceata de cirese amare

ieri la 15:29

Desert tort 10 ani

pe 16.06 la 21:34

Perisoare din piept de pui cu marar

pe 16.06 la 13:11

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu cafea