Placinta cu mere

de mada91 in Prajituri, 30 Noi 2013 | 3454 vizualizari

 

Mai simplu de atat nici ca se poate! Foarte simpla, dar in acelasi timp mega delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • foi de placinta cumparate
  • 5 mere medii
  • zahar
  • scortisoara
  • unt sau margarina (pentru uns)
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu mere:

Inainte de a ne apuca de treaba lasam foile sa se decongeleze (in cazul in care le-ati cumparat congelate);


Spalam si curatam merele si le calim impreuna cu zaharul si scortisoara; dupa le lasam sa se raceasca;


Ungem foaia de copt cu unt sau margarina si asezam frumos prima foaie; inainte de a pune merele, ungem foaia cu putin ulei;


Asezam uniform merele si mai apoi cealalta foaie (dupa ce am uns-o in prealabil cu ulei);


Presaram zahar peste pentru a se rumeni frumos si o bagam in cuptorul deja incins aprox. 40 de minute la foc mediu;


Foarte delicioasa! Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Daca nu aveti foaie de copt ungeti pur si simplu tava cu unt sau margarina;

2

Eu am gasit foi de placinta groase (congelate) pe care a trebuit inainte sa le intind putin; sunt mai multe feluri asa ca folositi de care vreti;

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Ina 1

07.12.2013, 17:33

Larisel 1

07.12.2013, 17:50

Maxima!!

mada91 1

07.12.2013, 18:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere si dulceata de gutui, de post