Prajitura cu branza si ciocolata

de nadina73 in Dulciuri, 7 Iun 2010 | 3949 vizualizari

 

este dupa retete lui teo,cu putine modificari

 

INGREDIENTE

  • Pt blat:
  • 1 pachet de unt
  • 250 g ciocolata
  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 8 linguri de faina
  • esenta rom
  • Crema de branza:
  • 700 g branza de vaca
  • 2 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 3 linguri de gris
  • coaja de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si ciocolata:

Pt blat:


Se pune la topit untul cu ciocolata, la foc potrivit


6 oua se amesteca cu 6 linguri de zahar si praful de copt, apoi se pune faina si romul, iar la sfarsit se pune cicocolata topita cu untul si se amesteca bine.


Crema de branza:


Se ameteca bine branza cu ouale,zaharul,grisul si coaja de lamaie apoi se pune peste blatul de ciocolata si se trece cu cutitul prin ea pt a se combina mai bine culorile.


Intr-o tava unsa cu putin ulei se pune o folie de aluminiu, blatul cu ciocolata, apoi crema de branza. Se trage cu cutitul prin ea sau se amesteca putin si se pune la cuptor pentru 45-50 minutele la 160 grade.


Multumesc Teo de reteta, este foarte buna si cu siguranta am sa o mai repet

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

julia2007 1

11.06.2010, 21:55

ce bine arata imi vine sa o mananc asa cum e ,esti o artista multe pupicuriiiiiiiiiiiiiii,felicitari,5furculite de la mine

nadina73 1

13.06.2010, 15:29

multumesc lili lasa ca mai sant cate-va zile si ne vedem si iti fac sa papi si tu

Adinacarla 1

04.09.2010, 18:51

la cate bunatati cu branza am vazut ...imi e greu sa ma decid care o voi face prima.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Chec cu banane