Prajitura cu branza si ciocolata

de nadina73 in Dulciuri, 7 Iun 2010 | 7271 vizualizari

 

este dupa retete lui teo,cu putine modificari

 

INGREDIENTE

  • Pt blat:
  • 1 pachet de unt
  • 250 g ciocolata
  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 8 linguri de faina
  • esenta rom
  • Crema de branza:
  • 700 g branza de vaca
  • 2 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 3 linguri de gris
  • coaja de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si ciocolata:

Pt blat:

Se pune la topit untul cu ciocolata, la foc potrivit

6 oua se amesteca cu 6 linguri de zahar si praful de copt, apoi se pune faina si romul, iar la sfarsit se pune cicocolata topita cu untul si se amesteca bine.

Crema de branza:

Se ameteca bine branza cu ouale,zaharul,grisul si coaja de lamaie apoi se pune peste blatul de ciocolata si se trece cu cutitul prin ea pt a se combina mai bine culorile.

Intr-o tava unsa cu putin ulei se pune o folie de aluminiu,  blatul cu ciocolata, apoi crema de branza. Se trage cu cutitul prin ea sau se amesteca putin si se pune la cuptor pentru 45-50 minutele la 160 grade.

Multumesc Teo de reteta, este  foarte buna si cu  siguranta am sa o mai repet

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

julia2007 1

11.06.2010, 21:55

ce bine arata imi vine sa o mananc asa cum e ,esti o artista multe pupicuriiiiiiiiiiiiiii,felicitari,5furculite de la mine

nadina73 1

13.06.2010, 15:29

multumesc lili lasa ca mai sant cate-va zile si ne vedem si iti fac sa papi si tu

Adinacarla 1

04.09.2010, 18:51

la cate bunatati cu branza am vazut ...imi e greu sa ma decid care o voi face prima.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert Prajitura Deliciu