Prăjitură cu brânză şi jeleu de zmeură

de diaconta in Prajituri, 23 Oct 2011 | 5718 vizualizari

COMENTARII (54)

Bucataras Medi 1

23.10.2011, 19:59

fix-pix pe placul meu.......ai facut bine deci ca ai ales varianta cu branza.
frumos decor ,minunata prajiturica................

diaconta 1

23.10.2011, 20:01

Mihaela,asa este,aveam multa treaba ,asa ca am ales varianta asta simpla

diaconta 1

23.10.2011, 20:02

Doamna Maria,ma bucur ca va este pe plac

Bucataras Medi 1

23.10.2011, 20:11

Doaman Dia si dumneavoastra imi sunteti pe plac nu numai ce "confectionati".................

diaconta 1

23.10.2011, 20:12

Medi,pana cand ma apropii de Boss pe urma nu-ti mai sunt pe plac

Bucataras Medi 1

23.10.2011, 20:18

Doaman Dia.....totul are o limita ......si nu trebuie sa depasesti bariera..................deci pana la boss,da?

diaconta 1

23.10.2011, 20:21

Am inteles Doamna

danakarin 1

23.10.2011, 20:53

super !!! jeleul arata grozav, luceste ca oglinda !!

MVMih 1

24.10.2011, 00:26

Mmmm!!! 10+ de +. Primesti si d-astia mici, p'aici!? La tine, in poala, sau la vreo oala!? k e buna prajituria...dar musafiri dragutzi ce o sa fim....cu voia ta....poate intindem...mai mult felia ...

LUK 1

24.10.2011, 08:42

delicioasa

diaconta 1

24.10.2011, 08:50

Danakarin minunat jeleul asta,fin precum catifeaua si lucios precum oglinda

diaconta 1

24.10.2011, 08:51

Luk

diaconta 1

24.10.2011, 08:53

Mihule primim primim,cum sa nu?
chiar vrei ...in poala?
daca sunteti musafiri draguti,primiti si bonus

Xandrinne 1

24.10.2011, 10:46

Ce frumos arata!

rodica_m 1

24.10.2011, 12:06

dia..esti un talent...mereu inventezi cate ceva!!! ma uitam la poze si eram sigura ca jeleul l-ai pus dupa ce ai scos prajitura din cuptor....apoi am citit reteta de vreo 3 ori...ca sa ma asigur ca n-am inteles gresit...nu credeam ca poate avea asa culoare minunata...jeleul scos din cuptor!! la favorite direct

diaconta 1

24.10.2011, 12:25

Rodica,sa stii ca si eu am ezitat putin inainte sa-mi pun ideea in practica,dar am zis ca merita sa incerc.Dupa ce am vazut ce consistenta frumoasa are jeleul,am zis ca nu se poate intampla nimic rau daca-l pun in cuptor.S-a dovedit ca nu m-am inselat si-a pastrat si culoarea si consistenta dupa ce s-a racit.
Multumesc pentru aprecieri

diaconta 1

24.10.2011, 12:26

Xandrinne multumesc
ne e dor de tine vino mai des

brunetica 1

24.10.2011, 20:47

delicioasa

kamy 1

24.10.2011, 22:51

no comment

MotanLaOale 1

25.10.2011, 11:18

frumoasa prajitura

diaconta 1

25.10.2011, 11:23

Vladimir da' ce buuuna

Kori 1

25.10.2011, 21:58

frumoasa tare prajitura ta, iti vine s-o mananci nu alta! si cred ca e si delicioasa

diaconta 1

25.10.2011, 22:17

Kori e de mancat,cred

Criss 1

27.10.2011, 11:52

Waaaw, cat de bine arata! Oare cum de n-am vazut-o pana acum?

diaconta 1

27.10.2011, 12:10

Criss e genul de prajiturica simpla dar delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu Aluat Fraged, Crema de Vanilie Fara Coacere si Frisca

ieri la 22:08

Inghetata cremoasa de vanilie - Cea mai usoara si rapida reteta

ieri la 15:31

Tartă fragedă cu nectarine - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 13:13

Cartofi noi cu unt si marar - Reteta ucrainiana pentru o garnitura simpla si gustoasa

pe 21.05 la 19:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza dulce si stafide