Prajitura cu branza si piersici

de Rocsi in Prajituri, 2 Mai 2015 | 3966 vizualizari

 

O super, super prajitura, un deliciu pe placul tuturor, bine cei care nu mananca branza cu siguranta nu o vor agrea, in rest mananci si nu iti vine sa te mai opresti...Eu garantez pentru ea ;)

 

INGREDIENTE


    Pentru blat:
        100 gr unt
        1/2 cana zahar
        1 ou
        1/2 cana lapte
        2 linguri si 1/2 cacao
        1 cana rasa cu faina
        2 lingurite praf de copt
        2 lingurite esenta de rom
    Crema:
        500 gr branza de vaci
        125 gr mascarpone
        1/2 cana zahar
        2 oua
        coaja rasa de lamaie
        4 jumatati de piersici din compot, fara pielita
        zahar pudra

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si piersici:

Aluatul: Untul (de la temperatura camerei) il mixam spuma cu zaharul si oul. Adaugam laptele, apoi cacaoa, praful de copt si esenta de rom. La final incorporam faina, treptat.


Crema: Branza o mixam cu zaharul si galbenusurile. Adaugam mascarponele, coaja rasa de lamaie. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare, le incorporam in branza, usor, cu o paleta. Jumatatile de piersica le facem felii. Tapetam cu hartie de copt o tava rotunda cu diamentru de 26 cm. Punem cam 3/4 din compozitia de aluat in tava, asezam branza lingura cu lingura, apoi punem piersicile. La final turnam restul de aluat, nivelam usor cu o lingura. Dam prajitura in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru 45-50 de minute, facem testul cu scobitoarea ca sa fim siguri ca este gata. Cand este gata, o scoatem sa se racoreasca, apoi o pudram cu zahar si servim!


Sa aveti pofta dragilor!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

Rocsi 1

06.05.2015, 19:58

Multumesc Gicuta

angib 1

14.05.2015, 02:19

a iesit super buna! o sa mai fac, mersi de reteta

Rocsi 1

14.05.2015, 19:34

Ma bucur ca ti-a placut Angi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza,lemon curd si bezea