Prajitura cu branza si stafide

de nadina73 in Prajituri, 11 Iul 2010 | 21379 vizualizari

 

ce e cu branza e grozav...............mie imi place la nebunie,si am facut sa fie doar am o grama de fete nu?

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 7 oua
  • 22 linguri de zahar
  • 22 linguri ulei
  • 22 linguri de lapte
  • 22 linguri de faina
  • 3 linguri cacao
  • 4 vanilii
  • 1 1/2 praf de copt

Umplutura:

  • 1 kg branza vaca
  • 11 linguri zahar
  • 5 oua
  • 5 linguri faina
  • 4 linguri gris
  • 1/2 praf de copt
  • 200 g stafide
  • coaja de lamaie
  • decor zahar pudra
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si stafide:

Se bat ouale intregi cu zaharul apoi se pune laptele ,uleiul,praful de copt,vaniliile,cacao si faina.

Se amesteca bine toate impreuna,este o compozitie mai mai moale mai lichida.

Se toarna jumatate din compozitie intr-o tava unsa si tapetata iar cealalata jumatate se lasa deoparte si se pregateste umplutura

Umplutura:

Se amesteca bine branza cu zaharul,ouale intregi,coaja de lamaie,faina ,grisul si stafidele

Se ia cu o lingura si se pune peste compozitia din tava ,peste toata compozitia, apoi se toarna compozitia ramasa cu cacao.

Se da tava la cuptor pentru 65-70 minute la 160 grade

Ingredientele sant pt o tava mare ,in schimb eu am pus cantitatile pt o portie si jumatate si e foarte mult asa ca reduceti din cantitati .

L a final pt siguranta faceti testul scobitorii

Cand s-a racit se pudreaza cu zahar

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

nadina73 1

16.07.2010, 17:42

corina si mie imi plac si adevarul e ca sant super bune

nadina73 1

16.07.2010, 17:42

asa laly cu mana merge mai multsa papi

jolygina 1

09.08.2010, 14:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de placinta cu dovleac