Prajitura cu branza si visine

de mirela0911 in Prajituri, 5 Iul 2011 | 4117 vizualizari

 

Reteta de prajitura cu branza o am de la o colega. Avand visine, am zis, hai sa pun cateva sa-i dau un plus de savoare si nu m-am inselat. A iesit delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • Pt. blat:
  • 2 oua
  • 150g zahar
  • 100 ml ulei
  • 100 ml lapte
  • 250g faina
  • 1 praf de copt
  • Pt. crema de branza:
  • 300g branza de vaci
  • 200g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 ou
  • 2 lg smantana
  • 200g visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si visine:

Se mixeaza bine ouale cu zaharul pana se topeste. Se adauga uleiul, laptele iar la urma faina amestecata cu praful de copt. Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Branza se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat, se pune oul si smantana daca nu este foarte grasa branza. Visinele se curata de samburi si se amesteca cu branza.


Peste aluatul din tava se pune cu lingura din loc in loc compozita de branza dupa care se da la cuptor la foc potrivit pt aproximativ 40 minute ( se face testul cu scobitoarea).


Se recomanda a se manca rece (eu nu am avut rabdare si am mancat si asa putin racorita, dar e mai buna de la frigider).


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot pune stafide in loc de visine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

mirela0911 1

06.07.2011, 21:01

Ionela o combinatie super

adry88 1

06.07.2011, 21:16

mamaieelena 1

07.07.2011, 17:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu urda