Prajitura cu branza si visine

de mirela0911 in Prajituri, 5 Iul 2011 | 6370 vizualizari

 

Reteta de prajitura cu branza o am de la o colega. Avand visine, am zis, hai sa pun cateva sa-i dau un plus de savoare si nu m-am inselat. A iesit delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • Pt. blat:
  • 2 oua
  • 150g zahar
  • 100 ml ulei
  • 100 ml lapte
  • 250g faina
  • 1 praf de copt
  • Pt. crema de branza:
  • 300g branza de vaci
  • 200g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 ou
  • 2 lg smantana
  • 200g visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si visine:

Se mixeaza bine ouale cu zaharul pana se topeste. Se adauga uleiul, laptele iar la urma faina amestecata cu praful de copt. Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Branza se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat, se pune oul si smantana daca nu este foarte grasa branza. Visinele se curata de samburi si se amesteca cu branza.

Peste aluatul din tava se pune cu lingura din loc in loc compozita de branza dupa care se da la cuptor la foc potrivit pt aproximativ 40 minute ( se face testul cu scobitoarea).

Se recomanda a se manca rece (eu nu am avut rabdare si am mancat si asa putin racorita, dar e mai buna de la frigider).

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot pune stafide in loc de visine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si visine" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Ochelari