Prajitura cu caise

de Anamaria Cook in Prajituri, 11 Feb 2014 | 5242 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 160 g zahar
  • 120 g iaurt natural caise/piersici
  • un borcan mic compot de caise
  • 80 ml ulei
  • 3/4 plic praf de copt
  • 4 oua
  • un praf de sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu caise:

Mixati ouale cu zaharul si praful de sare pana ce se albesc la culoare si isi tripleaza volumul. Adaugati uleiul treptat mixand continuu apoi iaurtul pana ce obtineti o compozitie omogena. La final adaugati faina si praful de copt in ploaie amestecand usor de jos in sus.

Adaugati aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu ulei si un strat de faina. Asezati caisele deasupra si coaceti in cuptorul incins la 180C pentru 30 de minute.

Cand trece testul scobitorii scoateti din cuptor, pudrati cu zahar si taiati dupa preferinta.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu caise" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gem