Fulgi de cocos

de adellyna in Prajituri, 24 Sep 2014 | 4935 vizualizari

 

Cea mai dulce prajiturica cu cocos

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 3 oua
  • 200 g faina
  • 200 g zahar
  • 100 ml ulei
  • 100 ml lapte
  • 1 plic praf de copt
  • 10 g cocos
  • Crema:
  • Un plic de Creme Ole
  • 200 ml frisca
  • 100 ml lapte
  • 50 g ciocolata alba
  • Cocos pentru decor
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fulgi de cocos:

Blat: 

Se separa galbenusurile de albusuri.

Galbenusurile se freaca cu 100 g zahar, laptele si uleiul

Albusurile se bat spuma impreuna cu 100 g zahar

Adaugam peste galbenusuri compozitia cu albusurile si faina amestecata cu praful de copt si cocosul

Tapetam o forma si turnam compozitia

Bagam in cuptorul incins, la foc mediu timp de 20-25 minute

Crema:

Batem 100 ml frisca

Topim ciocolata impreuna cu 2 linguri de ulei si adaugam 100 ml frisca

Intr-un castron turnam laptele, frisca, ciocolata lichida, plicul de Creme Ole si amestecam bine

Lasam blatul sa se raceasca, turnam crema si fulgii de cocos :3

Daca ti-a placut reteta noastra "Fulgi de cocos" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Felii de caramel cu ciocolata