Fulgi de cocos

de adellyna in Prajituri, 24 Sep 2014 | 2739 vizualizari

 

Cea mai dulce prajiturica cu cocos

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 3 oua
  • 200 g faina
  • 200 g zahar
  • 100 ml ulei
  • 100 ml lapte
  • 1 plic praf de copt
  • 10 g cocos
  • Crema:
  • Un plic de Creme Ole
  • 200 ml frisca
  • 100 ml lapte
  • 50 g ciocolata alba
  • Cocos pentru decor
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fulgi de cocos:

Blat:


Se separa galbenusurile de albusuri.


Galbenusurile se freaca cu 100 g zahar, laptele si uleiul


Albusurile se bat spuma impreuna cu 100 g zahar


Adaugam peste galbenusuri compozitia cu albusurile si faina amestecata cu praful de copt si cocosul


Tapetam o forma si turnam compozitia


Bagam in cuptorul incins, la foc mediu timp de 20-25 minute


Crema:


Batem 100 ml frisca


Topim ciocolata impreuna cu 2 linguri de ulei si adaugam 100 ml frisca


Intr-un castron turnam laptele, frisca, ciocolata lichida, plicul de Creme Ole si amestecam bine


Lasam blatul sa se raceasca, turnam crema si fulgii de cocos :3

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fulgi de cocos" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Gherca Daniela 1

24.09.2014, 23:58

babi5 1

25.09.2014, 07:01

anca_rm 1

25.09.2014, 09:54

faina prajitura

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prăjitură Alcazar