Prăjitură cu caise și mac

de Panacris in Prajituri, 9 Iul 2013 | 2961 vizualizari

COMENTARII (20)

diaconta 1

09.07.2013, 22:56

parca te culcasi Cris

Panacris 1

09.07.2013, 22:58

Dia Nu v-am transmis salutul de noapte bună Urmează în curând

simona72 1

09.07.2013, 22:58

Tare buna

Valclaudia 1

09.07.2013, 22:59

noapte buna, harnicie!

Ela68 1

09.07.2013, 23:02

trebuie incercata

T I M E A 1

09.07.2013, 23:06

ce foame imi e

diaconta 1

09.07.2013, 23:07

cate retete mai pui pana dimineata,sa stiu))

Bya Ralu 1

09.07.2013, 23:11

delicioasa

Panacris 1

09.07.2013, 23:14

Dia, m-am oprit dacă m-ai certat!

MotanLaOale 1

09.07.2013, 23:17

Corinuta 1

09.07.2013, 23:23

Tulaaaaiiiii Doamneee ce ne-ai adus la ora asta?

Constelatialeu 1

10.07.2013, 06:40

Au inceput sa macaie caisele?

Aurelia 07_07 1

10.07.2013, 07:23

Ce bine arata

jolygina 1

10.07.2013, 07:27

iry-gabriela 1

10.07.2013, 07:31

place combinatia dar imi este frica sa nu adorm de la mac ca doar ce m-am trezit....

- Andreea - 1

10.07.2013, 08:04

Super combinatia

Panacris 1

10.07.2013, 09:01

Mulțumesc pentru aprecieri, Bucătărași!

Dea_Dea 1

10.07.2013, 09:35

Super , imi place macul tare!!

Lau 1

10.07.2013, 09:52

Rocsi 1

10.07.2013, 20:15

Imi placeeee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu caise uscate - Dried Apricot Cake