Prajitura cu caise la pahar

de alilianaa in Prajituri, 24 Iul 2013 | 2486 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 caise
  • 4 piscoturi
  • fulgi de ciocolat

Sos de vanilie:

  • doua glbenusuri
  • 4 linguri zahar
  • 2 linguri rase faina sau amidon
  • 750 ml lapte vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu caise la pahar:

Caisele se taie fasii. 

Piscoturile se taie in bucati.

Sosul de vanilie. Laptele se pune la fiert impreuna cu vanilia. Se da la rece.

Galbenusurile se freaca bine cu zaharul pana se face o crema, se adauga faina si se omogenizeaza. Se adauga laptele turnat in fir subtire, timp in care se amesteca continuu. Se pune pe foc. Se lasa la fiert cat sa se lege compozitia. Se pune la rece. 

Asamblare, dupa inspiratie. Eu: piscoturi- sos vanilie- caise- sos vanilie ....si de-asupra fulgi de ciocolata. 

Ies 2 portii. 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu caise la pahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Prajitura cu caise la pahar-0
Prajitura cu caise la pahar-1
Prajitura cu caise la pahar-2
Prajitura cu caise la pahar-3

COMENTARII (20)

alilianaa

alilianaa 1

25.07.2013, 14:03

Constelatialeu

Constelatialeu 1

25.07.2013, 22:23

alilianaa

alilianaa 1

26.07.2013, 10:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!