Prajitura cu caise la pahar

de alilianaa in Prajituri, 24 Iul 2013 | 2581 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 caise
  • 4 piscoturi
  • fulgi de ciocolat

Sos de vanilie:

  • doua glbenusuri
  • 4 linguri zahar
  • 2 linguri rase faina sau amidon
  • 750 ml lapte vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu caise la pahar:

Caisele se taie fasii.


Piscoturile se taie in bucati.


Sosul de vanilie. Laptele se pune la fiert impreuna cu vanilia. Se da la rece.


Galbenusurile se freaca bine cu zaharul pana se face o crema, se adauga faina si se omogenizeaza. Se adauga laptele turnat in fir subtire, timp in care se amesteca continuu. Se pune pe foc. Se lasa la fiert cat sa se lege compozitia. Se pune la rece.


Asamblare, dupa inspiratie. Eu: piscoturi- sos vanilie- caise- sos vanilie ....si de-asupra fulgi de ciocolata.


Ies 2 portii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu caise la pahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

alilianaa 1

25.07.2013, 14:03

Constelatialeu 1

25.07.2013, 22:23

alilianaa 1

26.07.2013, 10:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu prune si bezea