Prajitura cu caise la pahar

de alilianaa in Prajituri, 24 Iul 2013 | 2799 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 caise
  • 4 piscoturi
  • fulgi de ciocolat

Sos de vanilie:

  • doua glbenusuri
  • 4 linguri zahar
  • 2 linguri rase faina sau amidon
  • 750 ml lapte vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu caise la pahar:

Caisele se taie fasii.


Piscoturile se taie in bucati.


Sosul de vanilie. Laptele se pune la fiert impreuna cu vanilia. Se da la rece.


Galbenusurile se freaca bine cu zaharul pana se face o crema, se adauga faina si se omogenizeaza. Se adauga laptele turnat in fir subtire, timp in care se amesteca continuu. Se pune pe foc. Se lasa la fiert cat sa se lege compozitia. Se pune la rece.


Asamblare, dupa inspiratie. Eu: piscoturi- sos vanilie- caise- sos vanilie ....si de-asupra fulgi de ciocolata.


Ies 2 portii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu caise la pahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

alilianaa 1

25.07.2013, 14:03

Constelatialeu 1

25.07.2013, 22:23

alilianaa 1

26.07.2013, 10:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi si crema mentolata