Prajitura cu capsuni

de Miha in Prajituri, 11 Iun 2010 | 4438 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • 50 g unt
  • 125 g iaurt
  • 125 g gem de capsuni
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 150 g faina
  • capsuni ~ 250 g
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu capsuni:

Ouale se mixeaza cu zaharul si un praf de sare pana se albesc si isi dubleaza volumul. Se adauga untul topit si racit si mixand continuu urmeaza iaurtul amestecat cu gemul de capsuni. La sfarsit se incorporeaza faina amestecata cu bicarbonatul.


Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava (24 cm diametru) tapetata cu hartie de copt. Deasupra se repartizeaza capsunile intregi sau taiate felii, dupa preferinta.


Se coace la foc mediu timp de ~ 25 de minute.


Se lasa la racit in tava, dupa care se portioneaza si se pudreaza cu zahar.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

12.06.2010, 11:13

tare buna prajitura asta...fetelor da mai beti cafea pe vremea asta?

Brindusa 1

12.06.2010, 23:03

te tuc Miha pt link

Laly 1

13.06.2010, 21:24

Ce bine arata Miha.Cred ca merge tare bine si fara cafea.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec cu iaurt si nuci