Prajitura cu capsuni a la Buni

de MotanLaOale in Prajituri, 8 Apr 2016 | 6372 vizualizari

 

Am vazut, mi-a placut, am facut! :)))

 

INGREDIENTE

  • 400g faina
  • 250g zahar
  • 3 oua
  • 330ml lapte batut
  • 150ml ulei
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 500g capsuni
  • zahar pudra pentru ornat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu capsuni a la Buni:

Capsunile se lasa la decongelat in frigider de pe o zi pe alta intr-o strecuratoare pentru a se scurge zeama.

Se mixeaza zaharul si zaharul vanilat cu ouale pana isi dubleaza volumul.

Se adauga uleiul, laptele batut mixand in continuare.

Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga mixand in continuare.

Se tapeteaza o tava (25x30) cu hartie de copt.

Se toarna compozitia in tava si se pun capsunile deasupra cat mai uniform pe toata suprafata.

Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30-35 minute.

Se face testul cu scobitoarea.

Se scoate hartia de copt si se lasa la racit.

Se portioneaza si se pudreaza cu zahar pudra.

Eu le-am decorat si cu cate o jumatate de capsuna proaspata pentru culoare.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu capsuni a la Buni" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura de toamna