Prajitura cu capsuni a la Buni

de MotanLaOale in Prajituri, 8 Apr 2016 | 6343 vizualizari

 

Am vazut, mi-a placut, am facut! :)))

 

INGREDIENTE

  • 400g faina
  • 250g zahar
  • 3 oua
  • 330ml lapte batut
  • 150ml ulei
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 500g capsuni
  • zahar pudra pentru ornat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu capsuni a la Buni:

Capsunile se lasa la decongelat in frigider de pe o zi pe alta intr-o strecuratoare pentru a se scurge zeama.

Se mixeaza zaharul si zaharul vanilat cu ouale pana isi dubleaza volumul.

Se adauga uleiul, laptele batut mixand in continuare.

Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga mixand in continuare.

Se tapeteaza o tava (25x30) cu hartie de copt.

Se toarna compozitia in tava si se pun capsunile deasupra cat mai uniform pe toata suprafata.

Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30-35 minute.

Se face testul cu scobitoarea.

Se scoate hartia de copt si se lasa la racit.

Se portioneaza si se pudreaza cu zahar pudra.

Eu le-am decorat si cu cate o jumatate de capsuna proaspata pentru culoare.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu capsuni a la Buni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (29)

MotanLaOale 1

10.04.2016, 10:08

Bunica 1

19.04.2016, 19:58

MotanLaOale 1

19.04.2016, 20:13

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Camelia, editie revizuita si dichisita