Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Intr-un bol se amesteca untul,250 gr zahar,sare si zaharul vanialt pana se incorporeaza bine zaharul.Pe rand adaugam 4 oua si amestecam bine cu un mixer dupa fiecare ou. Faina o amestecam cu praful de copt si o punem peste crema de unt,adaugam laptele si mixam cca 4 min. Se pune hartie de copt intr-o tava (a mea a avut 39 x26 )si turnam aluatul pe care il intindem uniform. Se adauga ciresele.
Preparam o crema din Crème fraiche,50 gr zahar si restul de oua pe care o turnam peste cirese ,peste adaugam fulgi de migdale.
Punem tava in cuptorul preincalzit(180 C ) aproximativ 45 de minute.
Se lasa la racit pentru 30 de min dupa care poate fii servita cu frisca si decorata cu cirese.
Sa aveti pofta!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult