Prajitura cu cirese

de BuburuzaBubu in Prajituri, 4 Iun 2012 | 1652 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr unt care a fost lasat cateva ore la temperatura camerei
  • 300 gr zahar
  • un praf de sare
  • 1 pachet de zahar vanilat
  • 6 oua
  • 300 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 50 ml lapte
  • 600 gr cirese fara samburi
  • 150 gr Crème fraiche
  • 30 gr migdale fulgi
Portii: 14
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu cirese:

Intr-un bol se amesteca untul,250 gr zahar,sare si zaharul vanialt pana se incorporeaza bine zaharul.Pe rand adaugam 4 oua si amestecam bine cu un mixer dupa fiecare ou. Faina o amestecam cu praful de copt si o punem peste crema de unt,adaugam laptele si mixam cca 4 min. Se pune hartie de copt intr-o tava (a mea a avut 39 x26 )si turnam aluatul pe care il intindem uniform. Se adauga ciresele.


Preparam o crema din Crème fraiche,50 gr zahar si restul de oua pe care o turnam peste cirese ,peste adaugam fulgi de migdale.


Punem tava in cuptorul preincalzit(180 C ) aproximativ 45 de minute.


Se lasa la racit pentru 30 de min dupa care poate fii servita cu frisca si decorata cu cirese.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Angelina_Elena 1

05.06.2012, 00:01

mega like!arata minunat!

diaconta 1

05.06.2012, 10:02

daca-i cu fructe e foarte buna

andreea_angelo 1

16.11.2012, 20:12

ce bine arataaaa!!!!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tarta cu magiun de prune si prune uscate

de RuxyRux 9

ieri la 21:33

Supa crema cu peste

de xana 5

ieri la 20:18

Naan- paine indiana

de xana 5

ieri la 19:43

RETETA RECOMANDATA
Prajitura pufoasa cu cirese din dulceata