Prajitura cu cirese

de ramo_cata in Prajituri, 6 Iun 2010 | 5129 vizualizari

COMENTARII (15)

ela 1

06.06.2010, 18:07

ce bine arata

Oana 1

06.06.2010, 19:24

Mmm, foarte bine arata!

Ina 1

06.06.2010, 20:32

Rocsi 1

06.06.2010, 21:21

nu conteaza ca se lasa la fund k oricum prajitura e super buna

ramo_cata 1

06.06.2010, 22:29

multumesc ,multumesc...chiar a iesit f buna

ANCA 1

07.06.2010, 09:15

mai ai??

victo_53 1

07.06.2010, 09:24

Daca vrei ca fructele sa sa se amestece uniform si sa stea deasupra,dupa ce pui aluatul in tava presari un strat subtire de pesmet fin si apoi pui fructele

ramo_cata 1

07.06.2010, 09:28

anca:mai am cateva bucatele .serveste cu incredere...@victo:multumesc pentru informatie..n-am stiut

nadina73 1

07.06.2010, 11:37

si eu vreu mai ai?las furcile si fug la tine

ramo_cata 1

07.06.2010, 11:50

nadi mai am ,mai am te astept cu drag ..merg execelent langa o cescuta de cafea

mena29 1

07.06.2010, 15:19

arata foarte bine

alina_aida 1

07.06.2010, 22:37

alina_aida 1

07.06.2010, 22:38

sper sa mearga...

ramo_cata 1

07.06.2010, 23:18

Alina sa inteleg ca o "incerci"?!?..spor la treaba...

alieli 1

07.06.2010, 23:56

Arata minunat ... 5 furculite

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mere