Prajitura cu cirese si budinca

de nadina73 in Prajituri, 2 Iun 2010 | 5029 vizualizari

 

daca mananci o bucata nu te mai opresti si tot mananci..................si rocsi ne cearta(pe buna dreptate)

 

INGREDIENTE

  • 1 ou mare
  • 1 praf de copt
  • 300 faina
  • 50 g unt
  • 230 ml lapte caldut
  • 200 zahar
  • 300 g cirese proaspete
  • 1 budinca vanilie la rece
  • 200 ml lapte
  • caramel pt decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu cirese si budinca:

Se amesteca bine praful de copt cu untul si cu oul pana se face spuma apoi se pune faina cate putin si laptele caldut si se amesteca bine sa nu se faca cocoloase .Se unge o tava (mica nu tava mare)cu ulei apoi se pune folie de aluminiu si se toarna compozitia


se pun ciresele cu tot cu samburi am pus eu,apoi se da la cuptor 35-40 minuta la 160 grade


Cand se scoate prajitura din cuptor se lasa sa se raceasca ,apoi se face budinca,este o budinca care se face la rece (o budinca nemteasca)se amesteca praful de budinca cu laptele rece si se mixeaza 3-4 minute si budinca e gata.


Budinca se pune peste blatul cu cirese apoi am pus caramel, si se decoreaza


Initial Dragos a vrut cu frisca dar cum s-a trezit tarziu sa-mi zica ........ magazinele erau inchise deja asa ca am pus budinca si a iesit ...................grozav de buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu cirese si budinca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

nadina73 1

04.06.2010, 00:13

asa e anate incumeti vi?

ALMARI74 1

05.06.2010, 20:27

Buna prajitua ta NADINA73 ,am preparato si eu astazi.
Dar am o nelamurire,cind se adauga zaharul(cele 200 gr) in compozitia pentru blat?

nadina73 1

06.06.2010, 00:28

almari da se pune in blat uite chiar ma uitam la reteta ai dreptate nu am scris,se pune cu oul si cu prafu de copt si untul sincer imi pare tare rau ,sper ca ti-a iesit bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Eclere cu pudding de vanilie