Prajitura cu cirese si budinca

de nadina73 in Prajituri, 2 Iun 2010 | 4792 vizualizari

 

daca mananci o bucata nu te mai opresti si tot mananci..................si rocsi ne cearta(pe buna dreptate)

 

INGREDIENTE

  • 1 ou mare
  • 1 praf de copt
  • 300 faina
  • 50 g unt
  • 230 ml lapte caldut
  • 200 zahar
  • 300 g cirese proaspete
  • 1 budinca vanilie la rece
  • 200 ml lapte
  • caramel pt decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu cirese si budinca:

Se amesteca bine praful de copt cu untul si cu oul pana se face spuma apoi se pune faina cate putin si laptele caldut si se amesteca bine sa nu se faca cocoloase .Se unge o tava (mica nu tava mare)cu ulei apoi se pune folie de aluminiu si se toarna compozitia


se pun ciresele cu tot cu samburi am pus eu,apoi se da la cuptor 35-40 minuta la 160 grade


Cand se scoate prajitura din cuptor se lasa sa se raceasca ,apoi se face budinca,este o budinca care se face la rece (o budinca nemteasca)se amesteca praful de budinca cu laptele rece si se mixeaza 3-4 minute si budinca e gata.


Budinca se pune peste blatul cu cirese apoi am pus caramel, si se decoreaza


Initial Dragos a vrut cu frisca dar cum s-a trezit tarziu sa-mi zica ........ magazinele erau inchise deja asa ca am pus budinca si a iesit ...................grozav de buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu cirese si budinca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

nadina73 1

04.06.2010, 00:13

asa e anate incumeti vi?

ALMARI74 1

05.06.2010, 20:27

Buna prajitua ta NADINA73 ,am preparato si eu astazi.
Dar am o nelamurire,cind se adauga zaharul(cele 200 gr) in compozitia pentru blat?

nadina73 1

06.06.2010, 00:28

almari da se pune in blat uite chiar ma uitam la reteta ai dreptate nu am scris,se pune cu oul si cu prafu de copt si untul sincer imi pare tare rau ,sper ca ti-a iesit bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Eclere cu crema de vanilie si glazura de ciocolata