Prajitura cu felii de cozonac

de georgiana24 in Prajituri, 17 Ian 2013 | 2349 vizualizari

 

Dupa sarbatori mai raman resturi de cozonac sau chiar cozonaci intregi si m-am gandit sa inventez ceva pt a nu arunca "munca" mea....

 

INGREDIENTE

  • 1 cozonac(300 gr)
  • 100 gr zahar + 2 linguri
  • 2 plicuri budinca de ciocolata
  • 1l lapte
  • 1 esenta rom
  • 1 plic crema de ciocolata
  • 100 ml apa
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu felii de cozonac:

Se taie cozonacul felii si se aseaza in tava (sau resturile care v-au mai ramas)


Din 100 ml de apa si 2 linguri de zahar si esenta de rom facem un sirop si insiropam cozonacul.


Laptele se pune la foc impreuna cu zaharul, cand este fiert adaugam budinca si crema de ciocolata, amestecam bine si cand se intareste un pic inseamna ca este gata.


Turnam totul peste cozonac si presuram cu nuca de cocos

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu felii de cozonac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Lau 1

18.01.2013, 13:48

place

Rocsi 1

18.01.2013, 15:05

Buna

MotanLaOale 1

18.01.2013, 20:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa in foi de napolitana