Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel, mega delicios!
citeste mai mult
aceasta reteta e luata de pe blogu lisei e super gustoasa
Pentru blat:
Pentru crema:
Preparare blat:batem albusurile bine, punem zaharul mai batem putin dupa care adaugam galbenusurile,nuca macinata, biscuiti macinati, praful de copt cu faina.Intr-o tava( nu stiu marimea tavii mele , eu zic una obisnuita)ungem cu putin unt si punem o foaie de napolitana, o taiem dupa marimea tavii .Peste foaia de napolitana punem compozitia de blat si dam la copt.
Pana se coace foaia preparam budinca: punem laptele la foc ,budinca o preparam asa cum stie toata lumea(dupa instructiunile de pe plic). Dupa ce e gata o luam de pe foc si o dam la racit
Punem o folie de plastic ca sa nu se faca deasupra pielita si batem frisca. amestecam 250 grame de frisca batuta cu budinca in cazul meu (cine vrea poate sa puna unt) .
Dupa ce blatul si budinca s-a racit asamblam prajitura.
Deasupra blatului punem budinca si peste frisca si deasupra ornam cum dorim
Eu am pus ciocolata razalita.
Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel, mega delicios!
citeste mai mult