Asa se regaseste aceasta reteta de prajitura cu foi Lica in caietul de prajituri a mamei mele.Sunt sigura ca multi dintre voi o recunoasteti..e delicioasa!
Prajitura cu foi Lica se prepara destul de usor si rapid.
Se pune untul impreuna cu laptele, cacao, nuca si zaharul la fiert. Dupa ce s-a topit zaharul luam de pe foc si adaugam esenta de rom. Amestecam bine. Cu crema fierbinte se unge fiecare foaie(partea cu patratelele mai mici) astfel incat deasupra sa fie o foaie cu patratele mari. Presati bine fiecare foaie dupa ce o ungeti cu crema. Lasati 2-3 ore sa se inmoaie foile apoi serviti cu pofta.
Optional puteti face si o glazura de ciocolata pentru a decora prajitura cu foi Lica.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro