prajitura cu frisca si fructe

de loredanaaa in Prajituri, 7 Apr 2013 | 1183 vizualizari

 

Am vrut sa fac briose,dar erau prea simple asa ca le-am facut cu frisca,si au iesit asa de bune.....

 

INGREDIENTE

  • 125 g faina
  • 90 g zahar
  • 3 oua mari
  • 50 ml ulei
  • 1 pliculet praf de copt
  • pentru sirop:
  • -suc de fructe
  • -jumatate de esenta de rom
  • -zahar
  • pentru ornat
  • frisca
  • kiwi
  • capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA prajitura cu frisca si fructe:

Se amesteca ouale cu zaharul si uleiul


Se adauga faina impreuna cu praful de copt amestecand bine


Se pune in formele care le aveti in forma de briose, chec (se umple doar jumatate) si se dau in cuptor cam la 30-40 minunte


Cand sunt gata se taie in jumatati, se insiropeaza (siropul:- am amestecat sucul de fructe cu zahar si esenta de rom) si se adauga kiwi taiat marunt


Se orneaza cu frisca batuta (in frisca am pus un pic de zahar),iar deasupra kiwi si capsuni


Pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "prajitura cu frisca si fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

diaconta 1

07.04.2013, 20:24

loredanaaa 1

08.04.2013, 10:24

cu mare placere va servesc bunica,gaby

loredanaaa 1

08.04.2013, 10:26

multumesc motan,deyutzky,rocsi,diaconta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gem