Prajitura cu fructe

de Lavinia in Prajituri, 12 Iun 2013 | 2893 vizualizari

 

Am profitat de primele visine din livada ...:)

 

INGREDIENTE

  • 9 oua
  • 250 g zahar
  • 4 pliculete zahar vanilat
  • 100 ml ulei
  • 250 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 300 g visine fara samburi (eu am pus si vreo 2-3 capsuni)


Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu fructe:

Am separat albusurile de galbenusuri.


Intr-un vas incapator am mixat bine albusurile cu un praf de sare si zaharul amestecat cu zaharul vanilat pana am obtinut o bezea tare si lucioasa.


Separat am frecat bine galbenusurile cu uleiul ca la maioneza si le-am adaugat peste albusuri amestecand usor pana s-au incorporat bine.


Am amestecat faina cu praful de copt si am cernuto de cateva ori.


Am adaugat lingura cu lingura faina peste albusuri si am amestecat usor cu o paleta de sus in jos pentru a nu se lasa spuma.


La final am adaugat si coaja de lamaie.


Am tapetat o tava (35/25 cm) cu hartie de copt si am nivelat bine compozitia.


Am asezat fructele din loc in loc pe toata suprafata prajiturii apoi am introdus-o in cuptorul preincalzit pt. cca 40-45 de minute(testul scobitorii).


Am pudrat prajitura racita cu zahar pudra vanilat si am servit cu mare pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

simona72 1

12.06.2013, 15:48

Buna!!!

adry88 1

12.06.2013, 15:52

buna

Lavinia 1

12.06.2013, 19:28

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura frantuzeasca