Prajitura cu fructe si bezea

de alldaycooking in Prajituri, 1 Aug 2012 | 3024 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pandispan
  • 90 gr unt
  • 4 linguri fructoza
  • 4 galbenusuri
  • 120 gr iaurt
  • 150 gr faina
  • 1 plic praf de copt (10 gr)
  • Fructe
  • 1 mana de cirese
  • 1 piersica
  • 3 caise
  • 5-6 capsuni
  • scortisoara
  • Bezea
  • 4 albusuri
  • 4 linguri fructoza
  • 1/2 lingurita cream tartar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu fructe si bezea:

Untul l-am topit in microunde timp de 30 de secunde, apoi l-am amestecat cu fructoza.



Am adaugat galbenusurile si am omogenizat compozitia.



Am pus iaurtul si faina impreuna cu praful de copt si am amestecat pana cand am obtinut o compozitie consistenta.



Am copt la 180 de grade aproximativ 25-30 de minute.



Fructele le-am taiat maruntel.



Dupa 25-30 de minute de la introducerea in cuptor, pandispanul se rumenise deja.



Am presarat fructele si putina scortisoara peste pandispan si le-am introdus din nou in cuptor.



Am lasat in cuptor timp de 10 minute, apoi am adaugat peste fructe spuma obtinuta din 4 albusuri, 4 linguri de fructoza si 1/2 lingurita cream tartar.



Am introdus prajitura din nou in cuptor si am redus temperatura la 150 grade Celsius. Am lasat sa capete o culoare aurie bezeaua, apoi am scos din cuptor si am lasat sa se raceasca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu fructe si bezea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

miremirc 1

01.08.2012, 23:00

Imi place cum arata ! Cred ca este tare buna ...

gaby_gabytza 1

05.08.2012, 14:30

alldaycooking 1

05.08.2012, 14:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura pufoasa cu gutui si pere