Prajitura cu gem de caise

de ionela2682 in Prajituri, 7 Oct 2010 | 14690 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua,
  • 5 linguri untura,
  • 5 linguri smantana,
  • 5linguri zahar,
  • 1 lingurita praf de copt+ jumatate de lingurita bicarbonat de sodiu alimentar,
  • 5-7 linguri de lapte,
  • faina cat cuprinde ,
  • gem de caise
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu gem de caise:

Am facut  un aluat din cele enumerate mai sus  pe care l- am impartit in 3
-am intins 2 foi in tava cu hartie de copt,inte ele turnand si uniformizand gemul de caise.
-am uns si ce-a de-a 2-a foaie cu gem iar cea-a de-a 3-a foaie am transformat-o in fasii pe care le-am repartizat tip grilaj pe prajitura (teebuia sa fi folosit rola pt un aspect mai frumos dar....)
-se coace la foc potrivit pt 30-40 min ,se lasa sa se raceasca dupa care se pudreaza cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu gem de caise" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura turnata cu mere