Prajitura cu gem de caise

de ionela2682 in Prajituri, 7 Oct 2010 | 8585 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua,
  • 5 linguri untura,
  • 5 linguri smantana,
  • 5linguri zahar,
  • 1 lingurita praf de copt+ jumatate de lingurita bicarbonat de sodiu alimentar,
  • 5-7 linguri de lapte,
  • faina cat cuprinde ,
  • gem de caise
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu gem de caise:

Am facut un aluat din cele enumerate mai sus pe care l- am impartit in 3

-am intins 2 foi in tava cu hartie de copt,inte ele turnand si uniformizand gemul de caise.

-am uns si ce-a de-a 2-a foaie cu gem iar cea-a de-a 3-a foaie am transformat-o in fasii pe care le-am repartizat tip grilaj pe prajitura (teebuia sa fi folosit rola pt un aspect mai frumos dar....)

-se coace la foc potrivit pt 30-40 min ,se lasa sa se raceasca dupa care se pudreaza cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu gem de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

La Ancuta 1

07.10.2010, 23:27

lilik 1

08.10.2010, 02:39

Cris2711 1

20.07.2011, 16:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza, reteta Ioanei