Prajitura cu gem de gutui

de Andreea Caroline in Prajituri, 12 Sep 2012 | 4901 vizualizari

 

o prajitura super rapida...si gustoasa...

 

INGREDIENTE

  • 1 cana zahar
  • 1 cana apa sau lapte
  • 3 oua
  • 6 linguri ulei
  • 1 plic drojdie ptr cuptor(sau bicarbonat)
  • 2 cani faina
  • 4 linguri gem
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu gem de gutui:

Se bat foarte bine ouale cu zaharul pana acesta s-a topit. Se adauga apa (laptele) si se amesteca bine. Se adauga drojdia (bicarbonatul stins cu otet), apoi uleiul si amestecam. Adaugam 1 cana faina, amestecam bine apoi adaugam si cealalta cana de faina. La urma adaugam gemul .


Punem compozitia intr-o tava normala de cuptor tapetata cu hartie de copt si o dam la cuptorul incalzit in prealabil la 180 grade pentru 20 minute.


Cand e gata o scoatem din cuptor si o lasam sa se raceasca, apoi o taiem si o aranjam pe platou.

 

TIPS-URI

1

gemul poate fi de orice gust dorim, nu neaparat de gutui.

2

cuptorul il aprindem cind incepem sa facem compozitia, deoarece se face foarte repede.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu gem de gutui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

adry88 1

12.09.2012, 21:49

delicioasa

mamaieelena 1

12.09.2012, 22:59

mmmmm bun,bun

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cosulete cu gem