Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
o prajitura super rapida...si gustoasa...
Se bat foarte bine ouale cu zaharul pana acesta s-a topit. Se adauga apa (laptele) si se amesteca bine. Se adauga drojdia (bicarbonatul stins cu otet), apoi uleiul si amestecam. Adaugam 1 cana faina, amestecam bine apoi adaugam si cealalta cana de faina. La urma adaugam gemul .
Punem compozitia intr-o tava normala de cuptor tapetata cu hartie de copt si o dam la cuptorul incalzit in prealabil la 180 grade pentru 20 minute.
Cand e gata o scoatem din cuptor si o lasam sa se raceasca, apoi o taiem si o aranjam pe platou.
1
gemul poate fi de orice gust dorim, nu neaparat de gutui.
2
cuptorul il aprindem cind incepem sa facem compozitia, deoarece se face foarte repede.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult