Prăjitură cu gem şi nucă(2)

de gaby_duceag in Prajituri, 23 Mai 2010 | 7779 vizualizari

COMENTARII (15)

Rocsi 1

23.05.2010, 11:38

e bunatate...ce ne mai facea mama knd eram mici si era super buna

madi_marin 1

23.05.2010, 11:45

chiar am mancat de curand si pentru prima oara prajiturica de-asta cu aluat ras....si mi-a palcut foarte mult...

gaby_duceag 1

23.05.2010, 11:47

eu am facut-o pentru a doua oară. nu aveam ieri chef de ceva complicat şi am răsfoit pagina de blog. ms. fetelor

Roxana 1

23.05.2010, 16:57

foarte bunanam mai mancat de mult

nadina73 1

23.05.2010, 21:19

ce bine arata super gaby,mama facea eu sincer nu stiu daca aici am fact-o de cand sant in spania,super gaby 5 furciiiiiiiiiiii

liana_geicu 1

23.05.2010, 21:37

Nuca + gem = cea mai buna combinatie. Imi place la nebunie; si mama mea face o astfel de prajitura, dar ea pune 2. O bunatate!

gaby_duceag 1

23.05.2010, 21:38

rox,nadina,liana

ela 1

23.05.2010, 21:51

striga-ma si pe mine

gaby_duceag 1

23.05.2010, 23:20

))

ela 1

23.05.2010, 23:21

ionix 1

24.05.2010, 16:32

si eu o fac si-asa... cel mai des o fac cu aluat ras... bun bun

gaby_duceag 1

24.05.2010, 16:43

mah..nu prea a avut succesuri))).n-are cioco..n-are frisca...

Ina 1

24.05.2010, 16:55

buna rau, eu ii zic raioasa

ionix 1

24.05.2010, 20:05

eh... ti-ai rasfatat piticii numai cu bunataturi iar cand le faci ceva mai simplu stramba din nas... tsk tsk tsk.. pupici pt piticii cei superbi

mena29 1

26.05.2010, 21:49

Gabi e mai buna asa fara cioco si frisca,mie-mi ploua in gura deja

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pumpkin rolls