Prajitura cu gem si nuci

de AndreeaMaria in Prajituri, 15 Ian 2011 | 22465 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru COCA: 

  • 4 galbenusuri
  • 4 linguri de lapte
  • 1 pachet de margarina/untura
  • 1 praf de copt stins cu lamaie/otet
  • 4 linguri de zahar
  • faina cat cuprinde

Pentru compozitie:

  • 4 albusuri
  • 7 linguri de zahar
  • ~300 gr de gem de prune
  • nuci maruntite

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu gem si nuci:

Se amesteca ingredientele pentru coca si se pune faina pana se face o compozitie buna de intins.

Separat se bat albusurile spuma cu 6 linguri de zahar.

Se intinde coca in tava,se pune peste ea un rand de gem,se presara nucile in ploaie si dupa aceea se pune un strat de albus.

Deasupra se rade coca -oprita in prealabil din compozitie.

Se baga la cuptor la foc potrivit pentru ~45 de minute

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu gem si nuci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

adicutza2007 1

03.04.2011, 23:48

Prajitura asta e dementiala! Magnifica! Nota 10! Arata ca cea facuta de bunica mea!!!!! Super! Felicitari!

ionela2682 1

12.05.2011, 09:39

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 08:53

reusita

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Negresa cu nuci si stafide