Prajitura cu gem si nuci

de AndreeaMaria in Prajituri, 15 Ian 2011 | 17093 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru COCA: 

  • 4 galbenusuri
  • 4 linguri de lapte
  • 1 pachet de margarina/untura
  • 1 praf de copt stins cu lamaie/otet
  • 4 linguri de zahar
  • faina cat cuprinde

Pentru compozitie:

  • 4 albusuri
  • 7 linguri de zahar
  • ~300 gr de gem de prune
  • nuci maruntite

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu gem si nuci:

Se amesteca ingredientele pentru coca si se pune faina pana se face o compozitie buna de intins.


Separat se bat albusurile spuma cu 6 linguri de zahar.


Se intinde coca in tava,se pune peste ea un rand de gem,se presara nucile in ploaie si dupa aceea se pune un strat de albus.


Deasupra se rade coca -oprita in prealabil din compozitie.


Se baga la cuptor la foc potrivit pentru ~45 de minute


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu gem si nuci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

adicutza2007 1

03.04.2011, 23:48

Prajitura asta e dementiala! Magnifica! Nota 10! Arata ca cea facuta de bunica mea!!!!! Super! Felicitari!

ionela2682 1

12.05.2011, 09:39

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 08:53

reusita

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de post NISTISIMO