Placinta cu branza

de ella49 in Prajituri, 20 Mai 2011 | 6166 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ALUAT:
  • 500g faina
  • 1 cub de drojdie
  • o cana de lapte
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 1 lingura de ulei
  • 1 lingura zahar 
  • UMPLUTURA:
  • 400g branza telemea
  • 3 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 100 g stafide
  • 2 linguri de zahar
  • coaja de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza:

Aluatul:


Intr-un bol se pune faina.Se freaca drojdia cu zaharul si laptele.Apoi se pune peste faina,unde se mai adauga zaharul,uleiul si zaharul vanilat.Se framanta pana devine o coca elastica.Se lasa la dospit 30 minute.


Umplutura:


Se da branza pe razatoare (puteti folosi si branza framantata) ,se adauga ouale,zaharul vanilat,coaja de lamaie,praful de copt,zaharul si stafidele.Se amesteca pana devine omogena.


Dupa ce s-a dospit aluatul se imparte in 3 parti egale.Se intinde o foaie,se pune un sfert din umplutura si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. La fel se procedeaza si cu celelalte doua.


Se pune la cuptor pentru 35-40 minute la foc mic.Cand se scot din cuptor se pudreaza cu zahar pudra.


POFTA BUNA!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

ionela2682 1

21.05.2011, 16:22

Cris2711 1

22.05.2011, 14:40

un deliciu culinar

mamaieelena 1

23.05.2011, 21:49

buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura frageda cu dovleac