Placinta cu branza

de ella49 in Prajituri, 20 Mai 2011 | 5702 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ALUAT:
  • 500g faina
  • 1 cub de drojdie
  • o cana de lapte
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 1 lingura de ulei
  • 1 lingura zahar 
  • UMPLUTURA:
  • 400g branza telemea
  • 3 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 100 g stafide
  • 2 linguri de zahar
  • coaja de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza:

Aluatul:


Intr-un bol se pune faina.Se freaca drojdia cu zaharul si laptele.Apoi se pune peste faina,unde se mai adauga zaharul,uleiul si zaharul vanilat.Se framanta pana devine o coca elastica.Se lasa la dospit 30 minute.


Umplutura:


Se da branza pe razatoare (puteti folosi si branza framantata) ,se adauga ouale,zaharul vanilat,coaja de lamaie,praful de copt,zaharul si stafidele.Se amesteca pana devine omogena.


Dupa ce s-a dospit aluatul se imparte in 3 parti egale.Se intinde o foaie,se pune un sfert din umplutura si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. La fel se procedeaza si cu celelalte doua.


Se pune la cuptor pentru 35-40 minute la foc mic.Cand se scot din cuptor se pudreaza cu zahar pudra.


POFTA BUNA!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (12)

ionela2682 1

21.05.2011, 16:22

Cris2711 1

22.05.2011, 14:40

un deliciu culinar

mamaieelena 1

23.05.2011, 21:49

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08