Biscuiti cu scortisoara, ghimbir si ciocolata

de Sim0na in Prajituri, 7 Iun 2013 | 4737 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g ciocolata amaruie
  • 300 g faina
  • 100 g unt
  • 150 g zahar
  • 1 ou
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 lingurita cacao
  • 1 lingurita ghimbir
  • 1 varf lingurita scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu scortisoara, ghimbir si ciocolata:

Am amestecat toate ingredientele solide: faina, praf de copt, scortisoara, ghimbir, cacao. Ciocolata am taiat-o cu un cutit in bucati micute.


Untul la temperatura camerei l-am frecat cu zaharul, apoi am adaugat oul, iar faina a pus-o in ploaie. La inceput m-am folosit de o lingura de lemn, apoi am framantat usor cu mana. La final am pus si ciocolata tocata, amestecand usor.


Aluatul l-am pus intr-o folie si l-am dat la frigider pentru cca 1 ora.


Dupa perioada de odihna, aluatul l-am scos din frigider, am rupt bucati din el si am format bilute cat o perisoara, pe care le-am aplatizat cu mana.


Le-am pus intr-o tava tapetata cu hartie de copt, neunsa, si le-am dat la cuptorul preincalzit la 170 grade, pentru cca 10 minute, sau pana biscuitii au prins o culoare aramie, fara a se arde.


Sa va mai spun ca o mare parte dintre ei a disparut imediat cum am scos tava din cuptor?!


Foarte buni au fost!! Mie personal mi-au placut mai mult calzi... dar este doar o parare personala :) Va invit la biscuiti!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu scortisoara, ghimbir si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

iri_iri 1

08.06.2013, 17:46

diaconta 1

08.06.2013, 21:30

ce-mi place prezentarea asta-mi da impresia ca's niste jucarioare

Sim0na 1

08.06.2013, 22:10

Dia, niste jucarii delicioase!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake cu capsuni