Biscuiti cu scortisoara, ghimbir si ciocolata

de Sim0na in Prajituri, 7 Iun 2013 | 5908 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g ciocolata amaruie
  • 300 g faina
  • 100 g unt
  • 150 g zahar
  • 1 ou
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 lingurita cacao
  • 1 lingurita ghimbir
  • 1 varf lingurita scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu scortisoara, ghimbir si ciocolata:

Am amestecat toate ingredientele solide: faina, praf de copt, scortisoara, ghimbir, cacao. Ciocolata am taiat-o cu un cutit in bucati micute.


Untul la temperatura camerei l-am frecat cu zaharul, apoi am adaugat oul, iar faina a pus-o in ploaie. La inceput m-am folosit de o lingura de lemn, apoi am framantat usor cu mana. La final am pus si ciocolata tocata, amestecand usor.


Aluatul l-am pus intr-o folie si l-am dat la frigider pentru cca 1 ora.


Dupa perioada de odihna, aluatul l-am scos din frigider, am rupt bucati din el si am format bilute cat o perisoara, pe care le-am aplatizat cu mana.


Le-am pus intr-o tava tapetata cu hartie de copt, neunsa, si le-am dat la cuptorul preincalzit la 170 grade, pentru cca 10 minute, sau pana biscuitii au prins o culoare aramie, fara a se arde.


Sa va mai spun ca o mare parte dintre ei a disparut imediat cum am scos tava din cuptor?!


Foarte buni au fost!! Mie personal mi-au placut mai mult calzi... dar este doar o parare personala :) Va invit la biscuiti!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu scortisoara, ghimbir si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

iri_iri 1

08.06.2013, 17:46

diaconta 1

08.06.2013, 21:30

ce-mi place prezentarea asta-mi da impresia ca's niste jucarioare

Sim0na 1

08.06.2013, 22:10

Dia, niste jucarii delicioase!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fursecuri arabesti

de Criss 6

ieri la 20:38

Ochelari cu zahăr și scorțisoară

ieri la 19:22

Tort aperitiv, pentru zilele cu dezlegare la pește

de RODIMUR 5

ieri la 16:46

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu nuca de cocos - de post