Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
untul usor topit se mixeaza spuma impreuna cu 150gr zahar
se adauga faina amestecata cu praful de copt ,2galbenusuri+un ou intreg si sarea
se framanta aluatul cu mana si se intinde uniform intr-o tava,cu mana umezita in apa (tava n-am tapetat-o cu nimic)
peste aluat se intinde un strat de gem ,bucatile intregi de nuca apoi crema preparata astfel:
nuca,se amesteca cu 6galbenusuri si apoi se incorporeaza usor albusul de la 8oua(doua raman de la blat)-batut spuma cu 250 gr zahar pudra
se introduce tava in cuptorul preincalzit pt 25-30min
daca nu e rumenita frumos,mutati tava pe treapta superioara a cuptorului pentru inca 5-10min
e delicioasa!
e aproape terminata desi am facut-o dupa amiaza:))
multumesc Dana!>:d<
1
eu n-am avut decat 7oua in frigider
2
am pus 3la blat(excluzand cele doua albusuri)si 4oua intregi plus albusurile ramase,la crema
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult