Prajitura cu gris si cereale Lion sau nuci

de alexia8ioana in Prajituri, 7 Feb 2014 | 1902 vizualizari

 

Denumirea de buboasa vine de la aspectul ei deoarece are pe deasupra presarate cereale lion sau nuci.Este o reteta special creata pentru o seara in familie alaturi de copii. Este o reteta pe placul copiilor.

 

INGREDIENTE

  • 14 linguri de gris
  • 7 linguri de zahar tos
  • 1 pliculet de zahar vanilat
  • 1 esenta de rom
  • gem de caise sau de care aveti in casa
  • 1 lingurita de bicarbonat de sodiu
  • o cescuta de smantana
  • 5 oua
  • cereale Lion sau bucatele de nuci
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu gris si cereale Lion sau nuci:

Se amesteca grisul cu zaharul tos si ouale, apoi se adauga esenta de rom si pliculetul de zahar vanilat. Se stinge lingurita de bicarbonat de sodiu intr-o cescuta de smantana, apoi se amesteca cu compozitia. Intre timp se incinge cuptorul. Se tapeteaza o tava preferabil rotunda cu ulei si gris. Se toarna compozitia in tava si pe deasupra se presara cereale lion sau nuci. Se lasa 30-40 min la cuptor(pana se coace) este bine sa mai deschideti cuptorul si sa verificati daca prajitura este coapta. Dupa ce scoateti prajitura de la cuptor o puteti orna cu gem cu fructe sau frisca dupa bunul plac si gust.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu gris si cereale Lion sau nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

07.02.2014, 12:54

Micutza Luana 1

07.02.2014, 14:04

buna

Rocsi 1

07.02.2014, 21:24

Bine ai venit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura " Gabriela"