Prajitura cu iaurt

de Constelatialeu in Prajituri, 4 Oct 2013 | 6189 vizualizari

 

Azi sunt pusa sa plagiez,am inceput cu Motanul.Buna prajitura,doar ca, capul meu ala destept a pus-o intr-o tava mai mare si n-a iesit asa inalta,dar nu-i bai,ca plagiatul nu-i 100%.....

 

INGREDIENTE

  • 1 cana zahar
  • 1 cana ulei
  • 1 cana faina
  • 1 cana iaurt ( am cautat un iaurt mai gras)
  • 3 oua
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • 1 praf de copt cu sofran
  • coaja de lamaie
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu iaurt:

Albusurile le batem spuma tare.Galbenusurile cu zaharul,zaharul vanilat si iautrul le mixam pana se topeste zaharul,apoi adaugam uleiul treptat si mixam bine.Radem coaja de la o lamaie,apoi adaugam faina si praful de copt si la final albusurile batute bine.Tapetam tava cu hartie de copt si turnam compozitia inauntru,dam tava la cuptor,este gata cand trece testul scobitorii.Se taie rece si se pudreaza cu zahar.

 

TIPS-URI

1

eu am folosit ca masura,in loc de cana,paharul in care a fost iaurtul ( am luat un pahar de iaurt de 400 g)

2

daca vreti ca prajitura sa iasa inalta,folositi o tava mai mica,a mea a fost 35/25 sau dublati cantitatile

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Panacris 1

04.10.2013, 16:20

Reteta-Video 1

04.10.2013, 17:08

Super bun!

Sim0na 1

07.10.2013, 10:24

O am si eu salvata.. sper sa-i vina randu` curand..

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert fursecuri papuci
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu foi de bezea şi nucă caramelizată

ieri la 23:15

Aperitiv cu carnati de Frankfurt

ieri la 18:00

Prajitura cu ciocolata si smantana/Prajitura de Metz

ieri la 17:52

Varza dulce cu sunca de porc sarata

ieri la 17:46

RETETA RECOMANDATA
Prajitura aromata