Briose cu ciocolata si aroma de portocale

de mirela0911 in Prajituri, 28 Ian 2016 | 1036 vizualizari

 

O combinatie tare buna, cu gust de ciocolata si aroma de portocale. 
Nicio zi fara ciocolata.

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 1 ou mare
  • un praf de sare
  • 60 g Green sugar
  • 2 lg ulei
  • 100 ml lapte
  • coaja rasa de portocala
  • sucul de la o portocala
  • 100 g ciocolata Schogetten
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata si aroma de portocale:

Faina se amesteca cu praful de copt.


Oul se bate bine cu un praf de sare si Green Sugar-ul. Se toarna uleiul si laptele si se omogenizeaza. Se adauga faina cu praful de copt si se amesteca bine. La final se pune coaja rasa si sucul de portocale. Se amesteca bine.


Se pregatesc formele pentru briose. Se umplu formele pana la jumatatea lor cu compozitia. Se aseaza pe mijloc o patratica din ciocolata Schogetten, apoi se mai adauga cate o lingura de compozitie.


Se dau la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru aproximativ 30-35 minute (pana trec testul scobitorii).


Se servesc caldute de preferinta.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate inlocui ciocolata cu bucatele mici de portocale.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata si aroma de portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

dantes 1

29.01.2016, 13:18

delicioase!

noiinbucatarie 1

31.01.2016, 16:52

cred ca sunte delicioase! :*

Zamfira 1

02.02.2016, 11:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu nuca Sumegi