Briose cu ciocolata si aroma de portocale

de mirela0911 in Prajituri, 28 Ian 2016 | 1158 vizualizari

 

O combinatie tare buna, cu gust de ciocolata si aroma de portocale. 
Nicio zi fara ciocolata.

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 1 ou mare
  • un praf de sare
  • 60 g Green sugar
  • 2 lg ulei
  • 100 ml lapte
  • coaja rasa de portocala
  • sucul de la o portocala
  • 100 g ciocolata Schogetten
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata si aroma de portocale:

Faina se amesteca cu praful de copt.


Oul se bate bine cu un praf de sare si Green Sugar-ul. Se toarna uleiul si laptele si se omogenizeaza. Se adauga faina cu praful de copt si se amesteca bine. La final se pune coaja rasa si sucul de portocale. Se amesteca bine.


Se pregatesc formele pentru briose. Se umplu formele pana la jumatatea lor cu compozitia. Se aseaza pe mijloc o patratica din ciocolata Schogetten, apoi se mai adauga cate o lingura de compozitie.


Se dau la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru aproximativ 30-35 minute (pana trec testul scobitorii).


Se servesc caldute de preferinta.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate inlocui ciocolata cu bucatele mici de portocale.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata si aroma de portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

dantes 1

29.01.2016, 13:18

delicioase!

Rahela Velicu 1

31.01.2016, 16:52

cred ca sunte delicioase! :*

Zamfira 1

02.02.2016, 11:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa cu zdrente

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu nuca Sumegi